Türkiye
year 10 YIL

Seramika Yapı; 2006 yılında küçük bir şirket olarak faaliyetlerine başlamasına rağmen kısa zamanda kendini inşaat sektörüne kabul ettirmiş,  deneyimli kadrosu ve uygulama alanındaki uzmanlığıyla yapı malzemeleri ve dekorasyon sektöründe hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmeti kendine ilke edinerek başarılı projelere imza atmıştır. Seramika İnş.Yapı Malz.San ve Tic. Ltd.Şti; sabit kadrosu ve 50 kişinin üzerinde taşeron ekipleri ile, değerli müşterilerine Yapı ve Dekorasyon ürünleri alanında imalat, satış ve uygulama hizmeti vermektedir.

Uzmanlığı sadece tek bir alanla sınırlı kalmayan Seramika Yapı; vitrifiye grubu, banyo aksesuarları, mutfak ve banyo dolabı imalat/satış ve montajı, seramik satış/uygulamaları, alçıpan sistemleri, boya uygulamaları, laminant parke satış/uygulamaları, ısı sistemleri satış / uygulamaları, banyo akrilik sistemleri satış ve uygulamaları gibi konularda titizlikle hizmet vermekte ve anahtar teslimi olarak müşterilerine hazır, kaliteli işler sunmaktadır.

Firmamız birçok markada almış olduğu bayilikler ile ürün yelpazesini genişleterek kurumsal satışlarda da faaliyetlerini sürdürmeye devam ederek, büyüme yolunda önemli bir adım atmıştır.

MİSYONUMUZ
Yapı ürünleri, dekorasyon ve tadilat sektöründe müşteri memnuniyetini esas alarak hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmeti misyonumuz olarak görmekteyiz.

VİZYONUMUZ
Yapı - dekorasyon sektöründe ortaya çıkan yeni malzeme ve uygulama tekniklerini sürekli takip ederek faaliyet alanlarımızı genişletmek, sağlamış olduğumuz güveni ve kaliteli hizmeti daha da pekiştirerek sektörümüzde öncü firmalardan biri olmayı hedefliyoruz.

Devamını Oku
Ürünler

SERAMIKA INSAAT YAPI MALZEMELERI LTD. STI.

Konum

SERAMIKA INSAAT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat