Türkiye
year 16 YIL

1970 Senesinde Kurulan Firmamız 1992 Yılından Bu Günkü Sürece Kadar Elektrostatik Toz Boya , Elektrostatik Toz Boya Cihazları, Boya Öncesi Yüzey Temizleme Kimyasallarının Satışını ve Teknik Servis Hizmetini Başarılı Bir Şekilde Müşterilerimize Sunmaktayız. Firmamız Gerek Fabrika Gerekse Kendi Depolarımızda ki Yüzlerce Renk ve Efekt Seçeneğini Değerli Müşterilerimizle Paylaşmaktadır.

Ayrıca 1997 Yılından Bu Günkü Sürece Kadar Fiberglass Sektörüne Hammadde ve Yardımcı Kimyasallar Tedarik Etmektedir. Fiberglass Sektörünün Türkiye′de Tek Cam elyaf Üreticisi ve Dünyanın Birçok Ülkesine Camelyaf İhraç Eden, "Doymamış polyester" Reçine ve Türevlerini Kalite Standartlarında Üreten, Şişecam Grubu′na Bağlı Cam Elyaf San. A.Ş. nin ve Fiberglass Sektörünün Renk Uzmanı, Sektörel Hammadde Üretimleri ile Kalitesini Kanıtlamış Poliya Polyester ve Yardımcı Ürünlerinin Satışını yapmaktayız.

Adapazarı′nın Yanı Sıra İzmit-Kocaeli ve Düzce İl′lerine de Satış, Teknik Servis Hizmetini Gururla Müşterilerimize Sunmaktayız.

Devamını Oku
Ürünler

SEVİM TİCARET BOYA VE KİMYA SAN.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SEVİM TİCARET Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat