Türkiye
year 10 YIL

SOSYAL YAPI LTD. STI. (SOYAP)
2010 yılında kurulmuştur.
20 yıllık bir dış ticaret deneyimi üzerine inşa edilmiştir.
Uluslararası piyasa araştırmaları ve zaman periyotlu durum analiz raporları ile Dünya üzerindeki alıcı ve satıcılara şirket olarak büyük kolaylıklar sunmaktayız.
Avrupa ülkeleri ile, ortadoğu ülkeleri ile, Amerika, Asya ve Afrika'da bazı ülkelerle bire bir iletişimde olup, temsilci düzeyinde bulunmamız söz konusudur.
2011 yılı itibarıyla SOYAP, bünyesine katılacak olan ortağı ile Avrupa perakende piyasasında bir Türk firması ve markası olarak yerini alacaktır.
Maden, mobilya, tekstil gibi piyasalar hakkında geniş çalışmalarımız olmakla birlikte, Yaşadığımız dünyanın geldiği son nokta nedeniyle kıt kaynak durumuna düşmüş olan temel gıda maddeleri, öncelikli çalışma alanımız haline gelmiştir.
Un, buğday, sebze ve meyve, kuru gıda-bakliyat, su... Hayatta kalmanın temel gereksinimlerini ihtiyaç noktalarına en uygun fiyatla ulaştırmak firmamızın temel prensibidir.
Edindiğimiz tekstil üretim hatları ve gübre üretim hattımız ile üretici konumumuzla da hizmetlerimizi iç ve dış piyasaya sunmaktayız.
Firma olarak amacımız geleceği kazanmaktır.
GELECEĞİ KAZANIYORUZ

Devamını Oku
Ürünler

SOYAP LTD.STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

SOYAP LTD.STI. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat