Türkiye
year 13 YIL

1985 yılında kurulan ve bugün itibariyle geldiği noktada 2.000 m2 kapalı alanda Ülkemizin en kapsamlı Asansör ve Yürüyen Merdiven projelerine imza atan bir inanmışlığın adı...

25 yılı aşkın üretim serüvenini 35 kişilik profesyonel çalışanıyla Toplam Kalite Anlayışı çerçevesinde malzeme kalitesinden projelendirmeye,teknolojik standartlardan çalışan kalitesine kadar bir bütün olarak gören MİRAC ASANSÖR, tüm üretim proseslerinde son derece gelişmiş ve uluslar arası akreditasyona sahip bir süreci başarıyla uygulamaktadır.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen ve proje desteğinden başlayıp,anahtar teslimi sistemin kurulumuna kadarki tüm aşamaları başarıyla uygulayan MİRAC, ayrıca satış sonrası serviste ortaya koyduğu profesyonel yaklaşımla da sektöründe öncü konumdadır. Çalışma alanlarını Konutlar, Fabrika binaları, Alışveriş merkezleri, Katlı otoparklar, Alt ve üst geçitler, Hastaneler ve Üniversite Binaları gibi geniş bir yelpazede gerçekleştiren firmamız, tüm bu çalışma alanlarında temel ilkesini profesyonel projelendirme ve yüksek kaliteli üretim olarak belirlemiş bulunmaktadır. Özellikle tüm üretim proseslerini hammadde girişinden montaja kadar MİRACIN değişmez kalite anlayışı içerisinde yoğuran firmamız, her bir asansörün en küçük detayını bile hassasiyetle sorgulamakta, Üretim kalitesini maksimum seviyede tutabilmek için gerekli tüm ekipmanları başarıyla kullanmaktadır.

Tüm çalışmalarında insan ve ona karşı olan sorumluluğu temel unsur olarak en başa koyan firmamız, ayrıca gerçekleştirdiği büyük çapta projeleriyle ilklerin öncüsü olmuştur.


TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren MİRAC, sektöründe ortaya koyduğu Kalite ve Teknoloji farkıyla ve bunun beraberinde getirdiği sorumluluk anlayışıyla çalışmalarını bundan sonrada artan bir ivme ile sürdürecektir.


Profesyonel yaklaşım ve ortaya koyduğu kurumsal kültürle, tecrübeye ve bilgiye dayalı işletme mantığıyla, çağın gereği olan teknolojiye yaptığı yatırımla, sürdürülebilir kıldığı finansal ve sektörel başarısıyla, saygın bir marka haline gelen MİRAC, bu gelişimini sizlerden aldığı güç ve inançla artırarak sürdürecektir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

STARLIFT ASANSOR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat