Türkiye
year 12 YIL

TAN KAUÇUK 40 yılı aşkın tecrübesiyle, kauçuk ve PVC ekstrüzyonunda Türkiye ‘nin lider üreticilerinden biridir. Organize sanayi bölgesinde, 150 ton/ay kapasitesi ve %50 kapasite artırım imkanına sahiptir.

Firmamız; başta otomotiv endüstrisi olmak üzere inşaat, ağır iş ve zirai makine, traktör kabin üreticileri ve ticari araç soğutucu sistemleri için yüksek kalite ve güvenilirlikte sızdırmazlık elemanı olarak kauçuk çözümler üretmektedir. Ürün gruplarımız; tel/metal takviyeli veya takviyesiz, sert/sünger EPDM,NBR kauçuk ve PVC formlarında kapı/bagaj,cam ve kenar koruma fitilleri ve floklu fitillerdir.Nihai müşterilerin kullanımına uygun montaja hazır bitmiş ürünlerle, DIN normlarına uygun su ve yakıt hortumları diğer bir ürün grubumuzdur.

WINLAS markasıyla üretimimizin %55 lik kısmı Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Orta Amerika’ya yayılmış 30 un üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir.

Müşteri taleplerini karşılamak üzere; ileri teknolojisi, güclü teknik altyapısı ve tecrübeli çalışanlarıyla firmamız, yeni ürün tasarım ve kalıp çalışmalarını tamamen kendi bünyesinde yapacak teknik donanıma sahiptir. Bütün süreçleri ISO 9001:2000 kalite sistem garantisi altındadır.

Hizmet prensipleri ve kalite anlayışıyla yurtiçi ve küresel pazarlarda kendisini kanıtlamış TAN KAUCUK, kuruluşundan beri her zaman sözlerini gerçekleştirmesi, garantili destek temini ve müşteri memnuniyetine kendini adamasıyla müşterilerinden haklı bir kabul görmüştür.

Ürün kalitesinin sürekliliğinin ve geliştirilmesinin yanında OEM ve yan sanayi müşterilerimize rekabetçi fiyatlar sunmak için üretim verimliliği odaklandığımız bir diğer husustur. İstanbul ‘un lojistik avantajları, müşterimizin beklentilerine cevap veren yüksek kalitede ürün çeşitliliğimiz,rekabetçi fiyatlarımız ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışımızın gereği etkin iletişimimizle; yeni müşterilerle ticaretimizi geliştirme ve genişletme arzusundayız.

İşinizin bir parçası olmak amacıyla websayfamızı ziyaret etmenizi ve bizimle kontak kurmanızı ümid ederiz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

TAN KAUCUK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat