Türkiye
year 16 YIL

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından ve Gıda Güvenliği Derneği’nin vermiş olduğu destekle hazırlanan İstanbul Gıda-Tek 2008; Gıda Teknolojileri Grup Fuarı, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24- 27 Ocak 2008 tarihleri arasında İSUGA 2008, 3. İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı ile eşzamanlı olarak, gıda teknolojileri konusunda sektörün önemli aktörlerini dördüncü kez bir araya getirdi.

Fuarların açılışı, İstanbul Tarım İl Müdürü Sayın Ahmet KAVAK, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Petek ATAMAN, Et Üreticileri Birliği Başkanı Sayın Önder ÜNLÜER, Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Sayın Samim SANER, PERDER Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Rahim TÜFEKÇİOĞLU ve Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sayın

Serdar YALÇIN ve Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın İlhan ERSÖZLÜ tarafından yapıldı.

DRINK-TECH 2008; İçecek, Dolum ve Sıvı Gıda Teknolojileri kapsamında içme suyu ve madensuyu, alkolsüz ve alkollü içeceklerin üretim, dolum, şişeleme ve paketleme teknolojilerini kapsayan her türlü proses, otomasyon ve kontrol teknolojileri, katkı ve yardımcı maddeleri ile soğutma, muhafaza, taşıma ve çevre teknolojileri ilgililere sunulacak.



Süt ve süt ürünlerine yönelik mandıra ve sütçülük ekipmanları, işleme, dolum, paketleme, otomasyon ve kontrol teknolojileri, katkı ve yardımcı maddeler ile soğutma, muhafaza ve taşıma teknolojileri MILK-TECH2008; Süt ve Süt Ürünleri Teknolojileri bölümünde yer alacak.


MEAT-TECH 2008; Et ve Et Ürünleri Teknolojileri’nde ise kırmızı et, tavuk ve su ürünlerine yönelik, kesim teknolojileri, işleme teknolojileri, katkı ve yardımcı maddeler, soğutma, dolum ve paketleme teknolojilerine yönelik en yeni ve orijinal ürünler sergilenecek.

Ekmek, pasta, makarna gibi unlu ürünlere yönelik üretim teknolojileri ile bisküvi, gofret, çikolata ve şekerleme ürünlerine yönelik komple üretim hatları, otomasyon teknolojileri, katkı ve yardımcı maddeleri, ısıtma, soğutma,paketleme ve muhafaza teknolojilerinin sunulacağı BAKERY-TECH 2008’ da özel bölümde ise değirmen makineleri ve ekipmanları sergilenerek ziyaretçinin üretim aşamasından tüketiciye ulaşana kadar ki bütün süreçleri takip etmesi sağlanacak.

Türkiye’ de ilk kez Tüyap tarafından geçen yıl düzenlenen ve konu itibariyle büyük önem taşıyan FOOD SAFETY 2008; Gıda Güvenliği, Hijyen ve Kalite Kontrol Teknolojileri kapsamında ise son dönemde Avrupa Birliği uyum süreci içinde önem kazanan ve gıda sektörünün zorlanması beklenen gıda üretim kalitesine ve güvenliğine yönelik; laboratuar teknolojileri ve hizmetleri, gıda güvenliği ve hijyen teknolojileri, kalite kontrol teknolojileri ve hizmetleri yer alacak.

Devamını Oku
Ürünler

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI VE DANIŞMANLIK SAN. VE TİC. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat