Türkiye
year 10 YIL

Kurulduğu 1993 yılından bu güne kadar telekomünikasyon sektöründe önemli bir yere sahip olan Tekser Elektronik Sistemler Tic. Ltd. Şti, müşterilerine sunmuş olduğu Motorola sistem çözümleri ile konvansiyonel telsiz sistemleri pazarında önemli bir yere sahip olmuştur.

Müşterilerine sunmuş olduğu en son teknoloji alternatif sistem çözümleri ve uygulamaları, Tekser′i bu konuda en iyi çözüm üreten firma konumuna getirmiştir.

Tekser, 2000′li yılların başından beri, daha önce telsiz sistemleri üzerinden yapmakta olduğu araç takip sistemlerini, gelişen teknolojiyi de kullanarak GSM - GPRS üzerinden uygulamaya başlamıştır. Tekser, mobiliz Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri Servis Sağlayıcısı olarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tekser, Motorola telsiz sistemlerininnin yanı sıra telekomünikasyon sektörünün farklı alanlara açılması sonucu hizmetlerini çeşitlendirmiş, maden içi ve kapalı alanlarda kullanılan yer altı haberleşme sistemleri ile petrol boru hatları ve otoyolda kullanılan link bağlantılı geniş alan haberleşme sistemleri ve kablosuz anons sistemleri uygulamalarını geliştirmiştir.

Ankara′da faaliyet gösteren Tekser, müşterilerinin teknik servis ihtiyaçlarına mümkün olan en hızlı şekilde verebilmek için hizmet ağınını Türkiye genelindeki bayileri ile genişletmiştir.

Tekser, 2003 yılından itibaren Motorola telsiz ürünlerinin Afganistan′daki yetkili distribütörüdür. Afganistan′ın yeniden yapılandırılmasında çalışan pek çok türk ve yabancı firma Motorola telsizlerini ve Tekser çözümlerini tercih etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

TEKSER ELEKTRONİK SİSTEMLER TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TEKSER ELEKTRONİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat