Türkiye
year 10 YIL

%100 Güvenli ve Süratli Karayolu Tasıma...

TIRCIK LTD. Türkiye, Ukrayna, Rusya, Beyaz Rusya ve Kazakistan hattında Karayolu taşımacılık, nakliye, lojistik hizmeti sağlıyor.

2000- 2005 yılları arası Amerika hattında vermiş olduğumuz başarılı forwardar lık,Hizmetin’den kazandığımız tecrübe ve hizmet kalitemizi,2006 yılı başında yaptığımız ortaklık ve acentelik anlaşmaları sayesinde karayolu taşımacılık sektörüne aktardık.

Sektöre önce Frigo firik, Thermoking Tırlar ile Manisa, Fethiye ve Antalya bölgelerinden Moskova, St. Petersburg, Kiev, Odessa, Minsk, Mogilev, Astana ve Almata ya yaş meyve ve sebze taşımacılığı ile başladık. Yaş sebze ve meyve gibi hassas ürünleri hızlı, güvenli ve zamanında taşıyarak gösterdiğimiz başarı bizi müşterilerimiz ve acentelerimizin desteği ile inşaat malzemesi, makine, elektronik eşya, yapı malzemeleri, tekstil, hammadde gibi kuru yüklerin tenteli tırlar ile ithalat taşımalarını, ihracat taşımalarını, proje taşımaları, Rusya ve Ukrayna’ya parsiyel taşıma ve lojistik hizmet vermeye yöneltti.

Zor bölgeler olmasına rağmen Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Beyaz Rusya hattında başarılı olmamızın sırrı sadece bu hatta çalışıyor olmamız hattın ilklerinden güçlü, tecrübeli ve Rusya Nakliyeceler Derneği olan ASMAP ve Kazakistan Nakliyeciler Derneği olan KAZAUTO üyesi acentelerimiz, sorumluluk sahibi, tecrübeli ve dürüst kurucu ve takım çalışanlarımız BAŞARIMIZIN SIRRI dır.

Karayolu taşıma, nakliyat ve lojistik sektöründe Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Beyaz Rusya hattında dünya standartlarında marka olma yolunda çok önemli adımlar atıyoruz.

*RUSYA, UKRAYNA, BEYAZ RUSYA VE KAZAKISTAN NAKLİYE,
*RUSYA, UKRAYNA,BEYAZ RUSYA VE KAZAKISTAN GUMRUKLEME,
*RUSYA,UKRAYNA PARSİYEL TAŞIMA,

Saygılarımızla,

Devamını Oku
Ürünler

TIRCİK LTD.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TIRCİK LTD. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat