Türkiye
year 13 YIL

1997 yılında, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan ekipman ve makinaların imalatını düşünerek yola çıkan firmamız, günümüzde belirli bir yol kat etmiş olarak hedefine ilerlemeye devam etmektedir.

Bilinmesini isteriz ki, yıllardır hedeflerimizi belirlerken ülkemizin gerçek kalkınma hamlesinin imalattan geçtiğine olan inancımızla hareket ettik. Bugün, bu inancın, TİTAN bünyesindeki tüm çalışma arkadaşlarımızca kavranmış ve onların da kişisel hedefleri durumunda olmasından son derece memnunuz. Bu konudaki özverili çalışmalarından ötürü tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Ülkemizde yarattığımız katma değer, bizlere ayrı bir memnuniyet vermektedir, ve üretkenliğimiz bizim için bir görev haline gelmiştir.

Siz müşterilerimizin takdirleri, tüm mühendislik tecrübemizi ortaya koyarak durmadan hizmet ve çözümler üretmek yükümlülüğünü, birlikte daha güzel yarınları kurabilmek adına bizler için zorunlu kılıyor.

Verimli, üretken ve çalışanlarımızdan başlayarak tüm iş çevremiz için kişisel gelişimi öngören bir zihniyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Sizlerden bugüne kadar gördüğümüz desteğin bundan sonra da devam edeceği ümidi ile teşekkürlerimizi sunarız.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

TITAN MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat