Türkiye
year 14 YIL

Zor dönemlerde sabır ve özveri ile çalışan bizleri de deneyimleri ile güçlendiren saygıdeğer babamızın kurduğu TOPALAHMET ünvanı ile Anonim şirketi haline getirdik.
1985 yılından itibaren üretim tesislerimizde teknolojik yenilemeye ağırlık verilmiştir. Yüzyılımızın başında 5000 m2 kapalı, 5500 m2 açık alana sahip entegre tesislerimizde birçok yeni mamul yapılmaya başlanmıştır. Kuruluşumuzdan bu yana ağırlıklı üretim kalemimizi oluşturan tarım aletleri, (Römork ve S Tankerleri) 25 çeşite ulaştırılmış, tip ve tonaj kapasitelerine göre çok farklı amaçlara hizmet eden geniş bir ürün yelpazesi oluşturulmuştur. Bütün mamullerimiz seri ve yüksek standartlı üretim otomasyonuna kavuşturulmuştur.
Tevsi yatırımlarımızla
Tesislerimizde 1992 yılı başlarından itibaren Savunma sanayi araç gereçleri (Askeri amaçlı) imalatına başlanmıştır. Önümüzdeki yıllarda Askeri araç gereç imalatına daha fazla ağırlık verilecektir.
Asgari 20 yıl çalışması düşünülerek üretilen Römorklarımız, çeşitli Üniversitelerin tarımsal mekanizasyon bölümlerince teknik yeterlilik ve performans testlerinden geçirilmiştir. Tüm ürünlerimize Sanayi Bakanlığınca “imalata yeterlilik ve Standartlara uygunluk belgesi” verilmiştir. Ayrıca çeşitli tipdeki mamullerimize TSE tarafından “İmalatta Yeterlilik Belgesi” verilmiştir.

Devamını Oku
Ürünler

TOPALAHMET MAKİNA VE TARIM ALETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TOPALAHMET MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat