Türkiye
year 13 YIL

Topkim Topkapı Premiks Sanayi ve Ticaret A.Ş. Veteriner İlaçları, Yem Katkı Preparatları ve Premiks üretimi ile hayvan sağlığını ilgilendiren bütün alanlarda 40 yılı aşkın bilgi ve tecrübe birikimine sahip kuruluştur.

60’ lı yılların başında yabancı sermayenin desteği ile faaliyete geçen firmamız, 1975 yılında tamamen yerli sermayeye dönüştüğünde bugünkü ismini almıştır. TOPKİM İLAÇ A.Ş. Türkiye’de ilk özel yem fabrikasının kuruluşunda, yem katkı preparatları ve premiks üretiminde öncülük yapmıştır. Bütün faaliyetleri hayvancılık sektörüne yöneliktir.

Geçen zaman içinde devamlı büyüyen bir grafik çizen TOPKİM İLAÇ A.Ş. , Türkiye hayvancılığına katkı sağlayan sektörünün en güçlü firması konumuna gelmiştir. Firmamız yıllar içinde Balkan, Ortadoğu ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere gerçekleştirdiği ihracatlar ve ödediği yüksek vergiler ile Türkiye Ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı manevi değerleri yüksek ödüllere layık görülmüştür.

ISO 9001 Sertifikalı Veteriner İlaç fabrikamızda; Steril enjektabl solüsyon, steril enjektabl toz, tablet, oral toz ve oral solüsyon şeklinde hazırlanan ilaçlarımız GMP ve GLP kurallarına uygun olarak enternasyonel firmaların da kabul ettiği en üst kalite düzeyinde üretilmektedir.

Premiks Fabrikamızda ise kompüterize yem formülasyon ünitesi ve yem analiz laboratuarı ile yem katkı maddeleri ve premiks üretimi yapılmaktadır.

Kurulu bölge teşkilatları ile Türkiye’nin her yerine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine en üst düzeyde hizmeti kendine ilke edinen Topkim İlaç A.Ş. bünyesinde Uzman Veteriner Hekimler görev yapmaktadır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

TOPKIM TOPKAPI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat