Türkiye
year 16 YIL

1980 yılında İstanbul′da Trikoteks Örgü Makinaları San. ve Tic. A.Ş. adı ile kurulmuş olan şirketimiz Brother Türkiye Genel Distribütörü olarak uzun yıllar hizmet vermiş ve Türkiye′de bu sektörde Brother markasının tanıtılmasında baş rol oynamıştır. Brother Türkiye Genel Distribütörü olarak 120 bayisi ile hizmet veren Trikoteks Örgü Makinaları San. ve Tic. A.Ş. Brother firmasının 1994 senesinde örgü makinelerinin üretimini durdurması ile yenilenmeye gitmiş ve 1996 senesinde faaliyet alanını genişleterek Trikoteks Makina Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. adını almıştır.

Trikoteks Örgü Makinaları San. ve Tic. A.Ş. adı ile 1980 senesinde başlayan ve 1996 senesinde Trikoteks Makina Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. adını alarak yoluna devam eden Trikoteks 26 senelik tecrübe ile piyasada kendi sektöründeki en güvenilir isim olmuştur.

Trikoteks Makina Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak üniversitelerimizin çeşitli fakültelerinde, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı′na bağlı bir çok okul ve Halk Eğitim Merkezinde makinelerimizin kullanımı ile ilgili kurslar düzenlemekteyiz. Halen makinelerimizi kullanan bu okullarda öğrenciler hem kendi el becerilerini geliştirmekte hemde üretime katkıda bulunarak piyasaya kendi ürünlerini sunmaktadırlar.

Aynı şekilde bir çok idari kurum, vakıf ve dernek açtıkları ihalelerde ve alımlarda Trikoteks adını ve güvencesini tercih etmekte ve bizim makinelerimizi kullanmaktadırlar.

Trikoteks adı ile hizmet ve ürün kalitemizden hiç ödün vermeden; geçmişten gelen tecrübelerimizle ve geleceğe yönelik projelerimizle bu prensiplerimizi devam ettirmekteyiz. Trikoteks adı sektöründe kalitenin ve güvenin adı olmuştur. Sizlere en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

Devamını Oku
Ürünler

TRİKOTEKS MAKİNA GİDA SAN. VE TİC. LTD. STİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TRİKOTEKS MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat