Türkiye
year 13 YIL

Firmamız 1800’lü yılların sonlarında metal ticareti alanında bir aile şirketi olarak İstanbul'da faaliyete başlamıştır. Birkaç kez ünvan değişikliğine uğradıktan sonra, 1969 yılında Tunç Metal Ticaret Anonim Şirketi olarak bugünkü ünvanını almıştır.

Bakır ve bakır alaşımlarından yarı mamuller konusunda çalışan şirketimiz son yıllarda özellikle bakır boru alanında uzmanlaşmıştır. Bakır borular 1960'lı yıllarda en başta Arçelik firması olmak üzere buzdolabı imalatında kullanılmakta idi. Daha sonra bakır borular, klima ve soğutma tesisatlarında da kullanılmaya başlandı.

Şirketimiz, 1990 yılı başlarında ise bakır borunun sıhhi tesisat ve ısıtmada da kullanılması konusunda öncülük etmiş ve yalnız mamul satışlarıyla yetinmeyip bu alanda tesisatçılara eğitim olanakları da sunmuştur.

Şirketimiz, pazarın ihtiyacı olan bakır boruları Fransa,İtalya ve Almanya'dan ithal etmektedir. Amacımız en güvenilir bakırboru imalatçılarıyla çalışmak ve Türkiye piyasasına en kaliteliürünleri sunmaktır. Bakır boru ithalatının yanında, bakır fittings,pirinç fittings, lehim ve kaynak malzemeleri ve kauçuk izolasyonmalzemeleri ithalatı da yapılmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

TUNÇ METAL TİC.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TUNÇ METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat