Türkiye
year 16 YIL

Babamız Merhum İSMAİL KARADUMAN′ın 1967 yılında kurduğu küçük bir torna atölyesinde, kendi imal ettiği makinelerle ürettiği vida ve civatalarla sektörünün ilklerinden olup ticaret hayatına başlamıştır. 1996 yılında üç kardeş aile şirketini Uğur Vida San. İth. İhr. Ltd. Şti.′ni kurarak bu günlere ulaşmasını sağladık.

Teknolojik yatırımlar yapıp kurumsal alt yapıyı tamamlayarak dünya standartlarında kalitemizi ISO 9001:2000 / EN ISO 9001:2000 ile belgeleyerek ülkemize katma değer oluşturmaya sektörün gelişmesi için sosyal ilişkilerimizi ve bilgi birikimlerimizi meslektaşlarımızla paylaşıp tedarikçisi olduğumuz müşterilerimizin ve sanayi işletmelerinin çözüm ortağı olmaya, kaliteyi, dürüstlüğü ilke edinerek hizmet vermeye devam ediyoruz.

Özkaynaklar ile oluşturduğumuz 1800 m2 kapalı alan 23 çalışanı yıllık 1000 ton üretimi ile Organize Sanayi Bölgesi İkitelli′ de faaliyetimizi sürdürmekteyiz.

Hedefimiz; ilkelerimizden ödün vermeden, çalışanlarımızla birlikte dünya standartlarında üretim yapmak, insanlığa ve çevremize duyarlı olup ülkemize değer katarak uzun yıllar hizmet vermektir.

Devamını Oku
Ürünler

UĞUR VİDA SAN. İTH. VE İHR. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

UĞUR VİDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat