Türkiye
year 16 YIL

Demir-Çelik sektöründe 40 seneye yaklaşan tecrübesi ile UYAR ÇELİK bugün sektörün en köklü ve önde gelen firmalarından biridir. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi′nde ve Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi′nde toplam 40.000 m2 alana kurulu üç ayrı tesiste faaliyet gösteren UYAR ÇELİK 30.000 tona yakın stoku, geniş çeşidi, ticari faaliyetlerini tamamlayıcı üretim hatları ve haddehanesi ile müşterilerine eksiksiz hizmet vermektedir. 2004 yılı sonunda faaliyete geçen yeni fabrikası ile üretim kapasitesi toplam 100.000 Ton/Yıl′a ulaşan firmamız, DIN standartlarında üretim yapmaktadır.

Her konuda müşteri memnuniyetini ön planda tutan UYAR ÇELİK, kalite anlayışı doğrultusunda malzeme temininden müşterinin kullanımına kadar geçen tüm safhaları kontrol etmektedir. Ayrıca müşterilerine hizmet vermek amacıyla bünyesinde temel testleri yapan bir laboratuar kurmuş olan firmamız kalitesini ISO 9002 sertifikası ile belgelendirmek üzere çalışmalarına başlamıştır.

Tüm ebatlarda ve kesitlerde alaşımlı & alaşımsız çelik ve çelik çekme boru konularında faaliyet gösteren firmamız kesimsiz toptan satış yapmakla birlikte, mümessili olduğu yerli ve yabancı üreticilerin ürünlerini yeterli miktarlarda stoklarında bulundurarak piyasanın ihtiyacını anında temin edebilmektedir. Üretim hatlarında özellikle makine ve otomotiv yan sanayisine özel ölçü ve özel profil kesitlerinde yaptığı imalatlarla bir çok müşterisinin vazgeçemediği malzeme tedarikçisidir.

Devamını Oku
Ürünler

UYAR DEMİR ÇELİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

UYAR DEMİR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat