Türkiye
year 13 YIL

Firmamız Vİ MAKİNA ELEKTRİK ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., Çukurova ile Liebherr arasındaki sözleşmenin iptal edilmesi sonrası, Ağustos 2008 tarihinde Liebherr Türkiye ile Isparta ve Antalya’da dahil olacak şekilde Ege Bölgesi ve Mersin, Adana, Osmaniye Antakya dahil Adana Bölgesi Tek yetkili satıcılık ve Servis, Yedek parçası ile Satış Sonrası Hizmetler konusunda faaliyetlerine başlamıştır.

Vi Makine Elektrik ve Enerji San ve Tic Ltd Şti yüksek Liebherr teknolojisi ile üretilmiş kaliteli ve verimli Liebherr iş makinalarının (Liebherr Lastik Tekerlekli Yükleyiciler, Liebherr Ekskavatörler, Liebherr Dozerler, Liebherr Endüstriyel makine) (liman-hurda-geri dönüşüm) uygulamalarıyla Ege Bölgesinde satışı konusunda yoğunlaşmış olup, satış ve satış sonrasındaki deneyimli servis elemanları ve mühendisiyle yüksek müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.

Firmamız İş ve İnşaat Makineleri Sektörü ile birlikte aynı zamanda, Endüstriyel Makine grubundan Forklift, Jeneratör ve Bekolu yükleyici, satış, yedek parça, servis ve satış sonrası hizmetlerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu amaçla Ankara Asfaltı No:89/15 Kemalpaşa adresinde 4000m2 arsa üzerinde kurulu 2400m2 kapalı alanda

Liebherr İş Makinaları
Forklift – Beko Loder
Jeneratör

konularında üç ayrı satış sonrası hizmetler atölyesi oluşturulmuştur.

Hytsu Forklifleri ile yapılan anlaşma doğrultusunda Hytsu Forkliftlerin Türkiye Distribütörü olarak tüm satış ve satış sonrası hizmetlerini üstlenilmiştir.

Jeneratör konusunda Genpower Jeneratörlerinin Ege Bölgesinde satışı ve satış sonrası hizmetlerinin gerçekleştirilmesi konusunda 1. sınıf bayi olarak sözleşme imzalanmıştır.

Terex Beko Loder satışı ve satış sonrası hizmetler konusunda TTM İş Makinaları Sanayi ve Tic. A.Ş ile Ege Bölgesi yetkili bayii sözleşme imzalamıştır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

VI MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat