Türkiye
year 9 YIL

1990 yılından bu yana madeni yağ üretim ve pazarlama konusunda faaliyet göstermekte olan VISCOL PETROKİMYA SANAYİ ve TİCARET A.Ş. sektörde uzun yıllar çalışarak deneyim kazanmış eğitimli ve uzman kadrosu ile sanayinin ihtiyaç duyabileceği her türlü madeni yağ ürününü en son performans kriterlerine göre üretmektedir.

Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesinde kurulu tesisimiz, tamamı paslanmaz çelik üretim tesisi ve tam otomatik dolum hatları ile yılda 20.000 ton üretim ve dolum kapasitesine sahiptir.

Firmamız kendi ürettiği mamullerin yanı sıra temsilciliğini yürüttüğü firmaların çok özel teknoloji ürünlerini de portföyüne katmış ve en spesifik konularda dahi her türlü isteğe cevap verebilecek konumdadır.

Kaliteli ve çok çeşitli ürünlerle, sürekli iyileştirme ve müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olan şirketimiz ISO 9001-2000 Kalite Sistem Sertifikasına sahiptir.

Firmamızın ana hedefi verimli, ekonomik ve güvenilir ürünlerle müşteri beklenti ve taleplerinin en kısa sürede sağlamaktır.

İstanbul ve yakın bölgelerdeki müşterilerimize doğrudan hizmet verebildiğimiz gibi ürünlerimiz bayilerimiz kanalı ile de Türkiye′nin pek çok bölgesine kolaylıkla ulaşmaktadır.

Bunların yanı sıra şirketimiz madeni yağ ürünleri ile ilgili her türlü teknik servis ve danışmanlık hizmeti de vermektedir.

Devamını Oku
Konum

VİSCOL PETRO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat