Türkiye
year 13 YIL

Viva Panjur Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Panjur sanayinin öncülerinden VivaPanjur tarafından kurulmuştur.

1970′li yıllarda elle kumandalı plastik panjur ve sineklikle işe başlayan şirket halen komplike kontrol sistemleri, motorlar, izolasyonlu alüminyum ve çelik profiller ve seksiyonel elemanlar gibi çok gelişmiş ve özel malzemeler kullanarak faaliyetini sürdürmektedir.
Herhangi bir sistemin kurulması ve işletimi için gerekli her türlü aksesuar ve donanım yukarıdaki ana malzemelerle birlikte sunulmaktadır.

Sistemlerin hazırlanması, kurulması için yetişkin ve uzman personel istihdam edilmektedir. Modern sistemler için gerekli donanım ve yeni tekniklerin kullanılmasında karşılaşılan sorunların çözümleri için bayilere düzenli teknik yardım sağlanmaktadır.

Türkiye piyasasına ek olarak Azerbeycan, Gürcistan, Rusya, Ukrayna, Moldova, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelere de hizmet verilmektedir.

Amaç, Viva Panjur′un sağlayacağı teknik eğitim, profesyonel faaliyetler ve pazar desteği faaliyetlerini kolaylıkla kavrayabilecek güvenilir bayilerle uzun vadeli ticari ilişkiler kurulmasını gerçekleştirmektir.

Gurubumuz tesislerinde en son teknolojiye uygun makine, donanım ve proses know-how′ıyla panjur profilleri imal edilmektedir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

VİVA PANJUR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat