Türkiye
year 12 YIL

Yeşilkaya Fırça Sanayi Ltd. Şti. 1960 yılında Türkiye′nin ilk fırça fabrikası olarak kurulmuş olup, Yeşilkaya Ailesinin birçok kuşaktan beri süregelen fırçacılık mesleğini yeni teknolojiler ile ve modern yönetim anlayışı içerisinde yeniden yapılandırmış ve fırça piyasasında
Türkiye′nin en önde gelen üretici firmalarında biri olmuştur.

Konusunda büyük bir tecrübeye ve altyapıya sahip olmasının yanı sıra, üretiminde kullandığı son sistem yüksek teknoloji, makine parkı sayesinde piyasanın rekabetçi ortamına etkili bir şekilde adapte olmuş ve fırça konusunda piyasa belirleyici bir konuma gelmiştir.

Bu sayede Türkiye ve Dünya pazarlarında YEŞİLKAYA markası güvenilen ve aranılan bir marka olmuştur.

Üretiminde yağlı boya fırçaları, oto yıkama fırçaları,yer süpürme fırçaları,ince kestirme yağlı boya fırçaları, her türlü rulo fırçalar ve her türlü makine ve sanayi tip fırçalar üretebilen ve yüzlerce çeşit fırça türüne sahip ürün yelpazesi sayesinde müşterilerine maksimum seçenek sunabilmektedir.

Ayrıca her türlü özel imalat ihtiyaçlara da cevap verebilmektedir.

Konusunda lider olmanın haklı gururunu yaşayan Yeşilkaya Fırça binlerce müşterisi ve ülke çapında yaygın satış ağı ile sektördeki yerini hergün daha da sağlamlaştırmaktadır.

Devamını Oku
Konum

YESILKAYA FIRCA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat