Türkiye
year 10 YIL

2008 yılı 3 ayında Hakan EĞİLMEZ ve Köksal LİMAN tarafından kurulmuştur.23 yıllık tavukçuluk sektöründeki tecrübe ve hizmetlerimizin; 7 yılı makser makine ile 13 yılı Kurucusu ve ortağı olduğum alberk 2008 itibarı ile ALIM MAKİNE SAN. LTD ŞTİ’ de faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Hakan EĞİLMEZ ve Köksal LİMAN tarafından İstanbul’ da kurulmuştur. 23 yıllık sektörel tecrübemiz ve olumlu referanslarımızla yurt içinde gerçekleştirdiğimiz pek çok tesise ilaveten yurt dışında da kurduğumuz kesimhane tesisleri ile dünya pazarlarında yerimizi almış durumdayız.

Gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında sektörel gelişmeler, yeni teknolojik ürünler izlenmekte, tasarım ve AR-GE çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Kısa süreli hazırlık dönemimizde makine parkurumuz, imalat ve kalıplamalarımızı tamamlayıp her biri 10 ile 15 yılını tavukçuluk sektöründe birlikte geçirdiğimiz imalat ve montaj tecrübeleri yüksek teknik personelimiz ile Siz eski ve yeni müşterilerimize tam kapasite ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Firmamızın ismen yeni ancak Şahıslarımızın yıllardır birlikte birçok projeye imza atmış olduğumuz siz sayın müşterilerimizle birlikte yeniden yapılanan Firmamızın sektördeki yerini kısa sürede alması, yoğun taleplere tecrübe ve kaliteli personeli ile hızlı cevap vermesi sırasıyla iç piyasanın ardından yurt dışı taleplerine de cevap vererek ilk tesisini AZERBEYCAN’ a kurmuştur.


Tüm yenilik ve teknolojileri yakından takip ederek tasarım ve AR-GE çalışmalarımızla daha ileri teknolojilere doğru çalışmalarımız sürmektedir
Misyon
MİSYONUMUZ;
Her geçen gün, daha önce belirlenmiş hedeflerin üzerine koyarak, hedefleri daha yukarı taşımaktır.


Devamını Oku
Ürünler

ALIM MAKINA SAN. LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ALIM MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat