Türkiye
year 12 YIL

Hayatımızı Şekillendiren Mimari Çözümler, AMANOS

Misyon
Üstün teknoloji ürünlerine sahip olan olan Amanos markasını, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli olarak geliştirmek,
Mimari çözümlerimizle müşterilerimize, “konforlu”, “güvenli”,” fonksiyonel” ve “kaliteli” yaşam alanları sağlamak,
Amanos’un bir dünya markası olmasını sağlamak,
Metal alüminyum sektörü ile ilgili olarak ülke kaynaklarının en etkin ve verimli bir şekilde değerlendirilmesinde başrol oynamak.

Vizyon
Alüminyum konusunda araştırmalar yaparak, yeni ürünler geliştirmek.
Çok değerli bir malzeme olduğuna inandığımız Alüminyum’u daha geniş alanlarda kullanılmasını teşvik etmek.

Değerlerimiz
İnovasyon
Şirketimiz, günün rekabet koşullarına uymak için, ürün, hizmet ve üretim yöntemlerini sürekli olarak geliştirip, yenilemektedir. Sürekli gelişim, bizim gibi dinamik bir kuruluşun rekabet gücü kazanmasına, yeni düşüncelere ve değişimlere açık, esnek bir yapıya bürünmesine sebep olmaktadır. Şirketimiz, yeniliklerin çabuk benimsenmesi için çalışanlarımız ve iş ortaklarımızı fikirlerini açıkça söyleyebilecekleri platformlarda buluşturmaktadır. Bu platformlardan doğan yeniliklerin hayata geçirilmesi için çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yapılmaktadır.

Güvenilirlik
“ İnsan yaşamında onur da, ödül de iyi özelliklerini davranışlarıyla gösterenler tarafından kazanılır”. Aristo.
Güvenilir olmak, kişi için önemli olduğu kadar şirketler için de önemlidir. Ancak güvenilirliğin kazanılması kolay değildir, belirli bir süreç ister. Güvenilirliği kazanmak ne kadar zorsa, kaybetmek de o kadar kolaydır. O nedenle istikrarlı davranış biçimi sergilemek gerekir.
Bu bilgilerin ışığında, deneyimli ve yenilikçi ekibimiz, müşterilere doğru ve objektif bir yaklaşım sunmaktadır. Kaliteden ödün vermeden verdiğimiz sözleri yerine getirmek, en önemli prensiplerimizden biridir. ‘Kısa vadeli kazançlar için güvenilirliliğini yitirenler, değerlerinden kaybederler’ gerçeğini hiçbir zaman unutmayız. Sağlam bir gelecek için değerlerimize önem veririz. Sloganımız; Yaşamınızın içindeki mimari çözümler, Amanos..."

Müşteri Odaklılık
AMANOS olarak hizmetlerimizi, müşterilerimizin istek, beklenti ve geri bildirimlerine göre şekillendirir ve aynı doğrultuda geliştiririz. AMANOS bünyesinde çalışanlar için, müşteri en önemli unsurdur. Onların ihtiyacı tespit edilerek, geçici değil, akılcı çözümler üretmek ve müşteri memnuniyeti sağlamak bizim işimizin bir parçasıdır. Buna paralel olarak, içinde bulunduğumuz sektörün ihtiyaçları üzerinde çalışmakta, esnek ve genç yapımızla, müşterilerimize yeni teknik ve pazar stratejileri geliştirmekteyiz. Müşterilerimizi memnun etme çalışmalarımızın, uzun vadeli iş birliği yarattığının bilincindeyiz.

Devamını Oku
Konum

AMANOS ALÜMİNYUM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat