Türkiye
year 10 YIL

Aydın Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi 1980 yılında toplam 3000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bu tarihten itibaren otomotiv sanayinde AYOTO markası altında cam silecek ve silecek kolları imalatçısı ve genel ihracatçısı olarak hizmet vermektedir.

Kuruluşundan bu yana "Önce Kalite" felsefesini temel ilke edinerek üretim yapan AYOTO; silecek ve silecek kolları konusunda bugün, Dünya kalitesini yakalamş ve söz konusu ürünleri başta Ortadoğu ve Kuzey Afrika olmak üzere toplam 18 ülkeye ihraç etmektedir.

Her çeşit aracın silecek ve silecek kolu üretimine ilişkin tüm imalat aşamaları, kendi bünyemizde gerçekleştirilmekte ve kendi sahasında ürününe bir yıl garanti verebilen tek marka olmaktan gurur duymaktadır. Üretiminin % 40′lık bölümü ihracat bağlantılı olup, kalan % 60′lık kısım iç piyasa bayilerimiz ve otomotiv montaj sanayilerine yönelik olarak devam etmektedir.

Şirket merkezimiz ve fabrika İstanbul Sultançiftliği olup, ofis hizmetleri İstanbul Aksaray′daki büromuzda yürütülmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

AYDIN OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

AYDIN OTOMOTİV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat