Türkiye
year 10 YIL

Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği insanlık tarihi kadar eski bir geçim kaynağıdır. Halen dünyada yaşamını bu sektörden devam ettiren aileler mevcuttur. Gelişen teknoloji ile birlikte artık bu sektör de kendisini yenilemek daha sağlıklı, seri ve verimli süt ve et üretimi yapmak mecburiyetinde kalmıştır. Çünkü sadece kendine yetecek kadar süt ve et elde etmek için hayvan yetiştiriciliği yapan üreticiler artık daha fazlasını üretip satarak gelir elde etmek yoluna gitmişlerdir. Bireysel üretimden daha profesyonel yöntemlere geçilmiş, özellikle büyükbaş hayvan çiftliklerinde gözle görülür artışlar olmuştur.

Büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, imal edilen ekipmanlar sayesinde zamandan, maliyetten ve emekten tasarruf edilerek, hem daha kolay hem de daha kazançlı hale gelmiştir.

Büyükbaş hayvan üretim ekipmanlarının imalatına yönelik 1987 yılında kurulan AYSAN MAKİNA bu anlamda sektörünün ilklerinden olmuş, halen kendi bünyesinde tasarlayıp imal ettiği otomatik suluk, yatakhane diğer bir adıyla durak sistemi, otomatik kilitleme, çukurlu balık kılçığı sağım sistemi, otomatik gübre sıyırıcı, gübre karıştırıcı, gübre boşaltma pompası ve kompleks besi çiftliği sistemlerini besicilerin kullanımına sunmuştur.

Devamını Oku
Ürünler

AYSAN MAKINA SAN.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

AYSAN MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat