Türkiye
year 14 YIL

Beşler Makarna, uzmanlık alanı gıda olan ve un, sıvı yağ, bakliyat, taşımacılık ile petrol alanlarında faaliyet gösteren çeşitli firmaları bünyesinde barındıran Beşler Grup′un makarna sektöründeki yatırımı olarak, 5 Temmuz 2004 tarihinde kurulmuştur.

Gaziantep Başpınar 1. Organize Sanayi Bölgesi′nde bulunan Beşler Makarna tesisleri; 37.960 m2 alan üzerinde 18.500 m2 kapalı alandan oluşmaktadır. Günlük kapasitesi 300 ton olan Bilgisayar donanımlı üretim tesislerinde % 100 sert durum buğdayından üretilen makarna, uzmanlar tarafından proses öncesi ve sonrasında kontrol edilerek, her aşamada laboratuar kontrollerinden geçirilmekte, uluslar arası standartlarda el değmeden hijyenik olarak paketlenip tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

Faaliyete başladığı günden itibaren hammadde temininden nihai ürün aşamasına kadar kalite ve gıda güvenliğinden taviz vermeyen Beşler Makarna tüketici odaklı yaklaşımı sayesinde, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından iki yıl üst üste "Altın Marka" unvanı ile ödüllendirilmiştir.

Tüketiciye karşı sorumluluğunun bilincinde olan Beşler Makarna faaliyetlerini ISO 9000 ve HACCP kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirerek, tüketicilere en iyiyi sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

VİZYONUMUZ
Sektöründe ulusal ve uluslar arası alanda öncü ve belirleyici firma olmak.

MİSYONUMUZ
Beşsan Makarna; araştırma, geliştirme ve insana yatırımı sürekli kılan, istikrarlı büyüyerek tüm paydaşlarına katma değer sağlayan, çevresine saygılı, sosyal sorumluluklarının bilincinde, üstün kalite ve teknolojisiyle mükemmelliği hedefleyen bir firmadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Firmamız, ulusal ve uluslar arası kalite standartlarına uygun ürünler sunarak paydaşlarının (çalışan-müşteri-tedarikçi) memnuniyetini gerçekleştirmeyi hedeflemiştir.Hedeflerimizi gerçekleştirmek için öncelikli görevimiz; ISO 9001:2000 Kalite, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği, ISO 14001 Çevre ve ISO 18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim sistemlerinin eksiksiz uygulanmasıdır.Çalışanların memnuniyetinin ve sürekli iyileştirmenin sağlanması prensibiyle çalışanlarımızın eğitimi bizim için büyük önem taşımaktadır.Üretimimizi gerçekleştirirken çevreye zarar vermemek ve bu konuda önleyici tedbirler almak temel prensibimizdir.Şirketimiz, hammaddenin girişinden tüketicinin kullanımına kadar, üretim ve dağıtımın tüm aşamalarında Türk Gıda Kodeksine, Türk Standartlarına ve mevcut tüm gıda mevzuatı şartlarına uyan ürünler üretmeyi, Bu anlayışla; üretim tesislerinin tümünün yapısını sürekli olarak hijyenik gereklere ve gıda güvenliğine uygun olarak geliştirmek şirketimizin temel prensipleridir.

Devamını Oku
Konum

BESSAN MAKARNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat