Türkiye
year 13 YIL

1985 yılında Ankara, Siteler′de elektrik panoları üretimiyle imalat hayatına başlayan ELPA, şuanda ise Ostim′deki Fabrikası ve İvedik Organize Sanayi Bölgesindeki Showroomu ile gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarında sektöründe lider firma olma özelliğini korumayı başarmıştır.

 
1999 yılında Türkiye’de ilk TS EN 671-1 belgesi alan firma unvanına sahip olan ELPA, 2005 yılında da yönetimde kalite ilkesini ISO 9001:2000 ile belgelendirmiştir. Yakın geçmişte ürünleri arasına kattığı yangına dayanıklı acil çıkış kapılarını Hacettepe Üniversitesi’nden ISO 3008 ve TS EN 1634-1 standartlarına uygun olarak yaptırdığı test raporlarıyla sertifikalandırmıştır. Firmamız kendi bünyesinde bulunan AR_GE laboratuarlarında, yeni tasarı, üretim, dayanıklılık, efor ve kalite testlerini kendi yapabilmektedir.Tüm ürünlerimiz ancak kalite kontrol ve testleri yapıldıktan sonra müşteriye teslim edilir.
 
CE işaretli ürünlerimiz TÜVNORD, TÜVCERT ve GOST kalite belgelerimiz ile yurtdışı ve yurtiçi pazarında günden güne kalitesini ve üretim kapasitesini arttırarak ELPA markasını dünya pazarında aranan bir isim haline getirmiştir.
 
Yangın ve güvenlik sektöründe dünya çapında en büyük organizasyon olan NFPA üyesi ELPA, OSTİM markasının yangın alanında ilk ve tek lisanslı kullanıcısıdır.
 
İhracatın hem firma hem de ülke ekonomisine getirilerinin bilinci ile dış ticarete yönelik çalışmalarına devam eden ELPA, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türki Cumhuriyetlerindeki distribütörlükleri ile, Körfez Ülkeleri, Dubai, Irak, Yemen, Romanya, Rusya pazarında ihracatını devam ettirmektedir. Kazakistan’da tamamlanma aşamasında olan yatırımını bölgede gerekli olan Rusya Federasyonu Yangın Sertifikası (GOST-R) ile belgeleyerek Rusya ve BDT pazarlarına verdiği önemi göstermiştir.
 
Konularında “YANGIN MARKET ” şeklinde faaliyet gösteren TÜRKİYE’NİN TEK FİRMASIDIR.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ELPA YANGIN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat