Türkiye
year 17 YIL

Kuruluşumuz 25 yıldan fazla süre kesim deneyimi, teknoloji, kesim büküm kalitesi ve müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş konusunda uzman bir firmadır.
1979 yılında Karaköy Perşembe Pazarında çıraklıktan başlayan sac işleme tecrübemiz, bugüne kadar gelip yine aynı sac işleme sektöründe, lazer kesim ve büküm hizmetlerinde heyecan ve disiplinle devam etmektedir.
Erden Metal 1600 m2 kapalı alanda son teknoloji kesim ve büküm tezgahlarıyla her ebatta sac, platine, DKP, galvanizli sac, alüminyum, bakır, pirinç, titanyum, pleksi, yazı ve desen kesimlerini son teknoloji CNC Lazer Kesim ve Büküm tezgahlarında gerçekleştirmektedir.
ERDEN METAL müşterilerine göstermiş olduğu kaliteli hizmet ve güvene dayalı iş birliği, ekonomik çözümler ve zamnında yapılan teslimatla bütünleşmiştir. Tüm hizmetlerinde toplam kalite yönetimi felsefesine uygun olarak müşteri memnuniyetini esas almıştır.
Müşteri memnuniyetini ilke edinen ERDEN METAL bu özelliklerini (sürekli için önce kalite) felsefesi ile çalışmalarını sürdürmekte ve içinde bulunduğu sektörde kaliteyi arttırmayı hedefleyerek, sizlere hizmet sunmaya zevk ve heyecanla devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ERDEN METAL LAZER KESİM VE METAL İŞLEME SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ERDEN METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat