Türkiye
year 17 YIL

1970 yılında üretimine kilit ve kalıp imalatı yaparak başlayan Ermak A.Ş, bugün Türkiye nin seçkin firmalarına hizmet vermektedir. Firmamızın İstanbul fabrikası, 6500 m2 si kapalı, 3500 m2 si açık olmak üzere toplam 10.000 m2 alan üzerinde üretim yapmaktadır. Geçen yıllardaki kaliteli üretimiyle hem ürün portföyümüzü daha da genişlettik, hemde faaliyet alanında uluslararası standartlarda önemli bir birikim elde ettik.

Bu birikimi 2000 yılı içerisinde İSO 9002 kalite sertifikası ile de uluslararası standartlarda tescilledik. Ermak olarak gerçekleştirdiğimiz her faaliyette, tesislerimizde özenle ürettiğimiz her türlü üründe her zaman kaliteyi ön planda tutmayı ilke edindik, toplam kalite yönetim performansımızı uluslararası satandartlara göre geliştirdik. Bugün Ermak, Uluslararası dev kurumlara hizmet sunuyor.

Üretim politikamızda özen gösterdiğimiz/önemsedigimiz bir husus; üretimde hurda ve fire oranlarını azaltarak, ülkemizin sınırlı öz kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmek, böyleliklede ürün maliyetlerini hem daha aşağıya çekmek, hem de uluslararası pazarlarda rekabet şansımızı daha da arttırmak ve üretimimizle de ülke ekonomisine katkı sunmaktır.

Ertat ÇOKİMRE

Genel Müdür

Devamını Oku
Ürünler

ERMAK MADENİ AKSAM VE İNŞ.SAN.TİC.A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ERMAK MADENİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat