Türkiye
year 13 YIL

FİZYOMED TIBBİ CİHAZLAR LTD. ŞTİ.Sağlık sektörün de 1987 yılından bugüne kadar aktif satış-pazarlama tecrübesini,2002 yılında merkezi Ankara′da kurulan ofisini 2005 yılında merkezi Ankara da olan fabrikasını 2006 yılında İstanbul satış ofisi ile destekleyen firmamız, bugün fizik tedavi cihazları konusunda kendi bünyesinde üretim yapabilen, üretmiş olduğu ürünleri 13 ülkede yaklaşık 50 firmaya ihracat yapan, alanında uzman,sektöründe lider bir kuruluş haline gelmiştir.

Yüksek standartlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam eden firmamız,müşteri memnuniyetini ilke edinmiş tam zamanında ve güvenilir hizmet anlayışı ile sürekli yenilenilip teknolojik yatırımlar yaparak,uluslar arası kalite standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir

FİZYOMED TIBBİ CİHAZLAR LTD. ŞTİ. ailesi olarak iç ve dış piyasada bugüne kadar olduğu gibi hedeflerimize ulaşmak ve her zaman daha iyisini yapabilmek amacıyla tüm aile üyelerimizle (bayilerimiz) çalışmaya devam edeceğiz.

Devamını Oku

FİZYOMED TIBBİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat