Türkiye
year 16 YIL

Gökay Makina Sanayi, yönetim kurulu başkanımız Sayın Ahmet GÖKAY’ ın girişimleri ile 1971 yılında sanayi sektöründe küçük bir işletme olarak çalışma hayatına başlamıştır. Tamamen yerli hammadde ve işçilik ile imalatını yapmış olduğumuz değişik tip ve tonajda monoray ve portal vinçlerimiz mermer sanayi başta olmak üzere, demir çelik işletmeleri, tekstil sanayi, cam sanayi, inşaat ve diğer sanayi alanlarında bir çok firmada kullanılmaktadır.
İmalatlarımız 2,5 Tondan 50 ton kaldırma kapasitesine kadar çift kirişli ve tek kirişli olmak üzere değişik ölçülerde mevcuttur.
Kalitemiz TSE kalite yeterlilik belgesiyle ispatlanmış olup, Avrupa standartlarında üretim yaptığımızı kanıtlamak maksadı ile CE kalite belgesi için gerekli çalışmalarımız devam etmektedir.
İmalatını yaptığımız ürünlerimiz yurt içi ve yurt dışı bir çok firmada kullanılmaktadır. Yurt dışına ihraç ettiğimiz ürünlerimiz, Mısır, S.Arabistan, Libya,Lübnan,B.A.E,Umman,Irak,KKTC başta olmak üzere orta doğuda bir çok ülkede kullanıma sunulmuştur.
Gökay Makina çağın getirmiş olduğu hızlı teknolojik gelişmelere ayak uydurarak her geçen gün kendini geliştirip yenilemekte ve böylece siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri sunmaya çalışmaktadır.
Gökay Makina olarak sahip olduğumuz genç ve dinamik ekibimiz imalattan satış sonrası teknik destek ve servis hizmetine kadar her zaman sizin yanınızda ve hizmetinizdedir. Gökay Makina olarak bizi tercih etmiş olmanızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Saygılarımızla.

GÖKAY MAKİNA

Devamını Oku
Ürünler

GOKAY MAKINA SAN.TIC. LTD.STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

GOKAY MAKINA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat