Türkiye
year 13 YIL

Firmamız 2001 yılında şahıs şirketi ve 2005 yılında şirket olarak GÜMÜŞOLUK METAL adı altında kurulmuştur. Halen üretime devam etmekte olan işletmemiz 2010 yılında Kahramanmaraş’ta Organize sanayinde bulunan 12,000 metrekarelik yeni tesisimize taşınmıştır. Günümüzün ve teknolojinin son sistem makinelerini kullanarak 100‘e yakın çalışanı ile tüm Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya sağlıklı nesiller yetiştirebilmek ve sıhhatli sunumlar yapabilmek amacı ile hizmetlerine ve üretimine büyük bir şevk ile devam etmektedir.

 
Aylık 150 bini aşkın tek tencere başka bir deyişle 40 bin adet set üretim gerçekleştirilen GÜMÜŞOLUK METAL müşteri memnuniyetini ön planda tutan, onların isteklerini dikkate alan bir anlayış sonucu dünya çapındaki konuma gelmektedir.
 
Bir kalite ve gurur sembolü olarak karşımıza çıkan GÜMÜŞOLUK METAL Alüminyumu işleyerek altın değerinde ürünlere dönüştürürken geçmişte ve günümüzde sektöründe birçok yeniliğe ve bir benzeri olmayan dünyada tasarım ve modellere imza atmaktadır. GÜMÜŞOLUK METAL yeniliklere açık yapısı, teknoloji ve insan emeğini birleştiren üretim felsefesiyle sektöründe daha birçok ilke öncülük etmeye devam ediyor. Üretimin yüzde 85´ini ihraç eden GÜMÜŞOLUK METAL. Asya’dan Amerika’ya, Avrupa’dan Ortadoğu’ya ve Afrika’ya kadar geniş bir yelpazedeki mutfaklarda ürettiği mutfak eşyalarını kullanıcılarına başta kalite ve güven olmak üzere daha birçok kullanım kolaylıkları sağlıyor...
 
Genel manada model teflon yanmaz –yapışmaz bazlı tasarımların dikkat çektiği ürün yelpazesi içerisinde kısaca 6,9,10,11,13,15 Parça metal setler ve isteğe göre renklide olabilen cam veya çelik kapaklı setler bulunuyor.
 
Müşteri isteği ve piyasa talebi doğrultusunda ister Cam Kapaklı ister Çelik ya da istenen Kulpta tek tek ya da set olarak üretilen BEST-BESTLON Markaları adı altında GÜMÜŞOLUK METAL tencere ve tavaya kadar bütün mutfak eşyaları sanat eseri niteliğindeki çağdaş tasarımlarıyla mutfaklara estetik ve zarafet katıyorlar...

 

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

GUMUSOLUK METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat