Türkiye
year 10 YIL

1981 yılından itibaren elektrik sektöründe üretime başlayan Gürfil; kaliteden ödün vermeyen hızlı ve sorumlu hizmet anlayışını ilke edinmiş bir firma olarak kablo sektöründe bugünkü yerini almış bulunmaktadır.

Gürfil, folyo, film, bant grubuna ek olarak tel ve makine gruplarıyla, başta kablo sektörü olmak üzere hortum, boru ve elektrik sektörlerinde değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

2010 yılı son çeyreginde Esenyurt Kıraç'taki yeni fabrikasına taşınan firmamız Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Doğu Blok ülkelerine olan ihracatlarını her geçen yıl büyük ölçüde arttırmaktadır.

Gürfil müşteri odaklı üretim anlayışı ile yurtiçi ve yurtdışındaki değerli müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek için toplam kalite anlayışını benimsemiştir, ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemiyle yönetilmektedir ve tüm ürünleri ROHS sertifikalıdır.

Gelişmiş makine parkuru, bilgisayar donanımlı kesim makineleri ve tifdruk baskı ve laminasyon makineleri ile Gürfil; yüksek kaliteli, güvenilir, müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen ürün çeşitleri ile üretimini sürdürmektedir.

Müşterilerinin talepleri doğrultusunda artan ürün çeşitliliğini karşılamak amacıyla esnek imalat teknolojisini uygulamakta olan firmamız, üstün kalite ve sürekli müşteri memnuniyeti hedefimizle dünden bugüne bugünden yarına uzanan yolda çizgimizi kaybetmeden hedeflerimize koşmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

GÜRFİL SANAYİ VE ELEKTRONİK CİHAZLARI A. Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

GÜRFİL SANAYİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat