Türkiye
year 10 YIL

HÜRSAN Hidrolik Pres ve Takım Tezgahları San.Tic. A.Ş 1976 yılında iki ortaklı olarak kurulmuş olup 1990 yılında aile şirketine dönüştürülmüştür. Şirketimiz KONYA′da Karatay Sanayi Beycam Sokak No:16-18 adresimizde faaliyet göstermektedir.

Faaliyet konumuz Hidrolik Atölye Tipi Preslerle,Özel Amaçlı Kapalı ve Açık tip sıvama presleri,Çelik Konstrüksiyon Sıvama Presleri,Gemi inşasında kullanılmak üzere Tersane Presleri,Beton,Döküm üzerine Test Presleri,Saç Desen Presleri,Çuval Balya,Klasör Karton Sıvama,Ahşap Mobilya Sıkıştırma Presleribaşta olmak üzere sanayicimizin ihtiyaçlarına uygun Hidrolik pres imalatı yapmaktayız.Standart tip preslerimiz TSEK belgelidir.

Bugün Ortadoğu başta olmak üzere çeşitli ülkelere Pres ihracatımız bulunmaktadır.Ayrıca ihracat yaptığımız bazı preslerimize "CE" işaretini almış bulunmaktayız.Diğer Preslerimiz için de "CE" işaretini almak için çalışmalarımız devam etmektedir..

Kurulduğumuz yıldan bugüne kadar Hidrolik Pres üzerine faaliyetlerimiz devametmektedir.
Bugün Ortadoğu başta olmak üzere çeşitli ülkelere Pres ihracatımız bulunmaktadır.

Ayrıca ihracat yaptığımız bazı preslerimize "CE" işaretini almış bulunmaktayız. Diğer Preslerimiz için de "CE" işaretininin alımı için çalışmalarımız devam etmektedir..

Devamını Oku
Ürünler

HURSAN HIDROLIK PRES TAKMI A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

HURSAN HIDROLIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat