Türkiye
year 14 YIL

1960′ lı yıllarda sade lokumla üretime başlayan firmamız ilk etapta tek çeşitten çok çeşitliliği hedeflemiştir. Hakimiyet - Eski Garaj civarında 25 m² lik alanda üretimi yapılan lokumlarımızın hak ettiği değerler fark edilmiş ve bugün 1000 m² kapalı alanda deneyimli kadrosu hijyenik üretimi zengin çeşidi ve kalitesi ile günümüzde aranılan marka olmuştur.

Bir felsefemiz vardı ; ne kadar çok alan ve yenilik yapılırsa o kadar çok teknoloji bizim firmamıza girerdi. Bunun üzerine 1990 ′lı yılların başına kadar Konya Toptancılar Çarşısında üretimimizi gerçekleştirdik. Yeni yerimizde teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak lokum çeşitlerimizin yanına pekmez üretimini de eklemiş bulunduk. 1990′ lı yıllardan sonra artık kendi mülkiyetimiz olacak yerleşik bir düzen kurmak için 2005 senesinde geçtiğimiz 1000 m²′lik mülkiyeti bize ait olan binamızda hizmete devam edip teknolojinin her zaman ardında olduğumuzu kanıtlıyor ürün çeşitlerimizi her geçen gün daha da artırıyoruz...

Firmamızın yurt içindeki pazarda edinmiş olduğu yer ve başarıyı Almanya, Hollanda, Arabistan, Kuveyt gibi yurt dışı pazarlarında da edinebilmek için çalışmalarımız hızla devam etmektir.

Devamını Oku
Konum

IBRAHIM KOC Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat