Türkiye
year 10 YIL

İLKERLER Endüstriyel ; İLKERLER grubuna bağlı olarak endüstriyel ürünlerin satış ve pazarlaması amacıyla Amerikan FLEETGUARD Filtre Türkiye resmi distribütörlüğü ile çalışma hayatına başlamış, sonrasında da Alman MAHLE Filtre, MAHLE Endüstriyel Hidrolik Filtre, Amerikan PARKER Filtre, Amerikan SURE Filtre, Japon IZUMI Piston-Gömlek, ve Japon IHI Turbocharger ürünlerini hizmet sahasına katmıştır.

IZUMI ; Isuzu, Mitsubishi, Komatsu, Toyota, Hino, Nissan Motorları kullanan Hitachi, Fiat-Hitachi, Sumitomo, Case-Sumitomo, Komatsu, Kobelco, New Holland-Kobelco, Kawasaki, Hidromek İş Makinaları Piston-Gömlek ve Liner Set OEM üreticisidir.

Yine IHI Turbo; Hitachi, Fiat-Hitachi, Sumitomo, New Holland ve Case iş makinalarındaki Isuzu motorlu modellerde bulunan OEM turbodur.

Binek araç, Kamyon grubu, İş Makinası, Jeneratör, Kompresör, Fabrika Endüstriyel Filtre uygulamaları ve Enerji Santralleri filtreleri başta olmak üzere mobil ve endüstriyel filtre grubunda 3000 den fazla stok kalemimizle filtre konusunda başvurulan birinci adres olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Devamını Oku
Ürünler

ILKERLER ENDUSTRIYEL URN. SAT. PAZ. A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ILKERLER ENDUSTRIYEL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat