Türkiye
year 13 YIL

1991 yılında kurulan İNTERPET enerji sektöründe 18 yıldır hizmet vermektedir ve Türkiye’nin Enerji Ekipmanları sektöründe liderliğini sürdürmektedir. 3 ana faaliyet alanı bulunmaktadır. Bunlar;

 
İTHALAT: Kendi alanında Türkiye’deki diğer şirketlerden daha geniş bir bayi ağına sahip olan İNTERPET, OPW, GOODYEAR, DURAPIPE, TUTHILL, BREVETTI NETTUNO, RAEL, PMP, BESTOBELL, FLEX-ING, ALEMITE, GASSO, FRANKLIN FUELING, TANKNOLOGY vb. dünya şirketleri ile çalışmakta ve pazarın ihtiyaçlarını karşılama noktasında en iyi ürünleri piyasaya sürmektedir. Doğru zamanda doğru ekipmanların dağıtımını gerçekleştirebilecek en büyük stok kapasitesine sahip olan İNTERPET, yukarıda belirtilen markalar dâhilinde akaryakıt tabancaları ve yer altı boru ekipmanlarını piyasaya sunmaktadır.
 
İMALAT: Yurtdışı tedarikli petrol ekipmanlarının yanında İNTERPET kendi ürünlerini üretmekte ve böylece çeşitli ürünleri geliştirerek değer yaratmaktadır. İNTERPET ürünleri kuruluşundan bu yana kullanılmakta olup son kullanıcı tarafından hem fiyat hem de kalite açısından hak ettiği yeri almaktadır. İNTERPET, ATEX onaylı petrol dağıtım cihaz üretimini gerçekleştiren ilk Türk firmasıdır. İNTERPET taşıt tanıma mafsalları, mafsal ve breakaway ürünlerinin ATEX onayı Mart 2007 yılında alınmıştır. En çok talep edilen ürünleri arasında taşıt tanıma mafsalları, otomasyon sistemleri için mafsallar, breakawayler, tabanca boruları, akış kontrolleri, her tip ve boyutta mafsallı ve mafsalsız rakorlar, tank ve pompa altı sumplar vb. ürünler yer almaktadır.
 
İHRACAT: Fiyat oranlı yüksek kalite ve uluslar arası kalite belgeleri İNTERPET’in kendi ürünlerini ihraç etme imkânını sağlamıştır. Dünyaca bilinen müşterileri arasında OPW ve GOODYEAR firmaları gelmektedir. Bu yüzden İNTERPET bu firmaların sadece distribütörlüğünü yapmakla kalmayıp firmaların çözüm ortağı konumundadır. Aynı zamanda Bulgaristan, Suriye, Yunanistan, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Tayland, İsrail, Rusya ve diğer Türkî Cumhuriyetlerine de ihracat yapmaktadır.
 
Yaklaşık 20 firmanın temsil edildiği faaliyetler arasında;
Yer altı Boru Sistemleri ve Montaj: Yerli bayileri ve merkezi çalışma takımı aracılığıyla İNTERPET petrol şirketleri için anahtar teslim yer altı boru sistemleri ve montaj projelerini gerçekleştirmektedir. Bütün petrol şirketleriyle çalışmalarını sürdüren İNTERPET ürün çeşitliliği ve raporlama süreci ile sektörün lideri konumunda yer almaktadır. Son iki yıldır OPET (Şirketin yarısı KOÇ Ailesine aittir) firmasının kurulum projelerini gerçekleştiren İNTERPET Türkiye’deki yer altı boru sistemlerinin standartlarını da oluşturmuştur. İNTERPET aynı zamanda petrol şirketlerinin kendi teknik özelliklerinin oluşturulmasında da firmalara yardım etmekte ve böylece petrol sanayinde birikim ve tecrübesi ile önemli bir rol oynamaktadır.
 
Petrol Dağıtım ve Tanker – Kamyon Ekipmanları: Kendi üretimi ve temsil ettiği firmalar aracılığıyla akaryakıt tabanca boruları, hortum, mafsal, breakaway, akış kontrolleri, rakor ve buhar geri dönüşüm sistemlerini içeren LPG ve Petrol dağıtım ekipmanlarını müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda yükleme kolları, kompozit hortumlar, dolum dirsekleri, online tanker takip sistemleri, aşırı dolum önleme ve buhar geri dönüşüm sistemlerini içeren tanker ürünlerini de piyasaya sunmaktadır.
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

INTERPET PETROL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat