Türkiye
year 10 YIL

1994 yılından bugüne tekstil sektöründe üretim ve tasarım alanlarında hizmet vermiş olan KAZZAZDESIGN kurucuları önce 2000 yılında ev tekstili tasarımı ve üretimine geçmiş; ardından 2005 yılı sonunda kendi markalarını kurmuştur…
2006 yılından itibaren de hem çeşitli firmalara tasarım ve üretim desteği vermiş hem de dekorasyon ve içmimarlık alanında önemli projelere imza atmıştır.

1999 yılından bugüne çeşitli dünya markalarına hem tasarım, hem koleksiyon, hem de üretim yapan KAZZAZDESIGN, bu markaların lisansörü de olmayı başarmıştır.

Tekstilin çeşitli alanlarında koleksiyonlar hazırlayan bu ekip “Made in Turkey” kimliği ile ev tekstilinde kalite ve konsept anlayışını yakalamış, bu kimliğini dünyaya doğru şekilde pazarlamayı kendine hedef edinmiştir.

Londra, Kuveyt, Ny, Dubai, İspanya, Milano, Katar, Riyad, Mısır, Suriye, Monaco da çok özel butik mağazalarda ürünleri satılmakta ve kişiye özel butik üretim koleksiyonları da dünyada çok önemli “V.I.P.”müşterilerine ulaşmaktadır.

2007 yılında hızlandırdığı proje taahhüt firmalarıyla yaptığı ortak üreticilikler sonucunda dünyanın en önde gelen inşaat, proje, taahhüt firmalarına “A” kalite hizmet vermiş bu projelerini zamanında teslim etmiştir. Uluslararası projelerde önemli bir yeri olan KAZZAZ İngiltere′de “soft furnishing designer’s ” listesine de girmeyi başarmıştır.

Uluslar arası bazı inşaat, içmimarlık, proje acente, firmalarıyla el sıkışan KAZZAZGROUP bu dünya devi firmaların dekorasyon tasarım ve tekstil üretimlerini tamamlamaktadır.

Beraber proje üstlendiği mimar ve içmimar firmalarla;
*Otel
*Konut, Daire
*Renovasyon
*Müze,
*Villa, Yalı, Kasır
*Mağaza, Stand

Tasarlamak ve üretmekte, proje partnerliklerini sürdürmektedir. Ev tekstilindeki markası Kazzaz Exclusive de aynı süreçte hızla yayılmaktadır.


Aute Couture üretimleri dünya jet-setinde hem evlerde hem de kişilerin üzerlerinde yasamaktadır.

Ürünleri; BAE de Kraliyet ailesi mensuplarına, Türkiye’de kaliteyi ve özeli seven ünlü ailelere, Cote d’Azur da M. Piquet projelerinde villa ve konutlara ürünleriyle imzasını atmayı başarabilmiştir.
Stefanidis ten üretici partnerlik teklifi alan KAZZAZDESIGN, yakın tarihte makedonya′da bir projeye hazırlanmaktadır.
Yat ve Su Sporları alanında da deniz tekstili koleksiyonu hazırlayan” kazzaz marine de luxe” adı altında bazı yat üreticilerine ve yat sahiplerine özel tasarım tekstil ürünleri hazırlamaktadır.
Kişiye özel ürün grubuna alışkın dünya jet müşterilerinin KAZZAZDESIGN da en sevdikleri yön; bu kişiye özel çalışmaların bir daha asla başka proje ve müşterilerinde görülmemesi ve çok özel el isçiliklerinin emek ve masraftan kaçınılmadan ürünlere yansıtılmasıdır.

2008 yılı sonu itibariyle KAZZAZ GROUP olarak daha da büyümeyi hedefleyen şirket; çok özel yeni iş alanlarında huzurunuza çıkmaya hazırlanmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

DİLŞAT AKCABA KAPLAN - KAZZAZ TEKSTİL

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

DİLŞAT AKCABA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat