Türkiye
year 13 YIL

Uzun yıllardan beri yüksek kalitede Gül ve Lavanta yağı üretiyoruz, ve bu yağlardan doğa ile bir sinerji içinde olan organik kozmetik ürünleri sunuyoruz. Kozmetiğin geleneksel sırlarım ve yüksek teknolojiyi bir araya getirip eterik yağlatın atoma terapetik özelliklerini de göz önünde bulundurarak biz organik bitkisel kozmetik serisi ürettik ve bu seri ile 400 yıllık kozmetik geleneğini yeni modern teknoloji ile birleştirdik. Ürünlerimiz ulusal amerikan başkanlığının ulusal Organik Programından sertifika alıp müşterilere sunulmaktadır, Bu ürünler yüksek denetime tabidir size rahatlık ve güven sunar.

USDA etiketini ve organik sertifikasını taşıma hakkına sahip olan ürünler.. %100 olarak organik ürünlerden üretilmiş olanlar.. Minimum %95 organik sertifikalı içeriklerden oluşmaktadır. Geri kalan içerikler dc USDA ve NOP enstitülerinden kabul edilmiş olmalıdır. Lamis organic cosmetik in sattığı tüm organik ürünler USDA logosunu taşımakta, bu da bizim ürünlerimizin kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamaktadır. Bizim organik tarıma verdiğimiz önemi belirlemekte.

Bizim size verdiğimiz söz: Paraben yok, kimyasal ve petrol ürünleri yok %100 natural ve organik içerik, el yapımı ürünler, ürünlerin bio enerjisini korumak ve saklamak için %100 dönüşümü olan ambalaj, özel mor camdan üretilmiş şişe, suni boyar maddeye ve lanoline hayır, tüm GDO′lara hayır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

KOPRU MEDIKAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat