Türkiye
year 10 YIL

N.S.C. Tekstil Promosyon San. Tic. Ltd Şti.; marka ve reklamınızı hayatın her alanına taşımanıza, deneyimli yönetim kadrosu ve uzman ekibiyle yardım eder ve çözüme ulaştırır. 

1994 yılında hizmetlerine başlamış olan firmamız. Saha aktiviteleri, road showlar,plaj aktiviteleri, market aktiviteleri ve benzer aktivitelerle kurumsal firmaların marka değerlerine katkıda bulunmuş. 2000 yılı itibariyle de, sektörel gelişmeleri ve yenilikleri takip eden N.S.C. Tekstil Promosyon yönetimi ve ekibi, siz değerli iş ortaklarımıza, promosyon sektöründe baskılı ve logolu tekstil ürünleri sunarak hizmet vermeye devam etmektedir.

N.S.C Tekstil Promosyon olarak üretimin, pazar hakimiyeti, müşteri memnuniyeti, hızlı teslim, ürün kontrol sistemi ve piyasaya göre uygun fiyatlandırma açısından önemli olduğunu biliyoruz. Bu düşünce içerisinde, sizlerin de bizlere duymuş olduğunuz güvenle ve uzun yıllar sektöre vermiş olduğumuz hizmetler doğrultusunda, yıllık baskılı T-shirt üretim kapasitemizi 500.000 adete, baskılı şapka üretimimizi de 1.000.000 adete çıkardık.Bunun yanında markalarımızın evlere girmesine yardımcı olacak ev tekstili konusunda da lider firmalardan biri durumuna geldik.

Sizlere her zaman en yenisini ve en iyisini zamanında teslim etmeyi görev edinmiş kadromuza ulaşmak için, siz değerli iş ortaklarımıza bir telefon kadar yakınız.

Saygılar, N.S.C. Tekstil&Promosyon 

Devamını Oku
Ürünler

N.S.C. TEKSTIL PROMOSYON LTD. STI.

Konum

N.S.C. TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat