Türkiye
year 13 YIL

Odak Grup’un bir firması olan ve Türkiye’nin lider kozmetik üreticilerinden biri olan Odak Kozmetik 1995 yılında kurulmuştur. Müşterilere yüksek kalitede bir ürün olarak sunulan “VERITA” markası Odak Kozmetik’in bir ürünüdür.

Sadece dekoratif kozmetik sektöründe 10 yıllık bir geçmişe sahip Verita Klasik markası ile 1996 yılında %12’lik pazar payı ile Türkiye pazarında önemli bir unvana sahip olan Odak Kozmetik ürün portföyünü genişletmiş ve Verita ile Keen markaları ile erkek & bayan parfümlerini ve deodorant ürünlerini piyasaya sürmüştür. Kozmetik sektörü sürekli gelişim ve yenileşme gerektirdiği için 1990’ların sonuna doğru kaliteli ambalajı ile bir diğer alt marka olan Verita Seleksiyonunun üretimine başlanmıştır.

2004 yılında rekabetçi sektörün isteklerini yerine getirmek isteyen Odak Kozmetik önemli yatırımlar gerçekleştirmiş ve yepyeni ve şık bir konsept oluşturmuştur. Bu yeni makyaj ürünleri ismini doğasından alan “VERITA TREND” olarak piyasaya sürülmüştür. Sonrasında ise erkek & bayanlar için 4 farklı aroma içeren “SINS” ismi ile yeni parfüm ürünleri hayata geçirilmiştir.

“VERITA TREND” markalı makyaj ürünleri gününüzü renkli kılar, ten renginize tamamen uyar ve size kadifemsi muhteşem bir görünüm katar. Alanında uzman profesyonellerce geliştirilen “Verita Trend” makyaj ürünleri cildinizin doğallığını ortaya çıkarır ve formülünde yer alan yaşlanmayı geciktirici A, E vitaminleri ile UV filtresi güneş, kir, duman ve ışığın vereceği hasarlardan sizi korur.

“KEEN” markalı erkek parfümleri ve deodorantları birkaç noktada farklılaşırlar. Kontrol edilemeyen tutkulu Keen Burn, hareketli ve ferahlatıcı Keen Sport, hafif ama etkileyici Keen Notte, Keen segno ise Keen Burn’un sonsuz zarif kokusunu içeren erkeksi bir parfümdür… Ürün ambalajları tamamen “İtalyan dizayn estetiğinin” otantik görünümünü içermektedir.

Beş farklı esansa sahip “VERITA” marka parfümler bayanların vazgeçemeyeceği kozmetik ürünlerimizden birisidir. Kokusu uzun süre dayanan ve beş farklı esansta üretilen parfümler bayanların beğenisine sunulmuştur.

Çağdaş konseptiyle Odak Kozmetik “Gizem, ışıltı, zariflik ve doğal güzellik” anlayışını ve felsefesini paylaşan ve ürünleri kullanıcılara ulaştıran global bir dağıtım ağı oluşturmuştur.

Rusya’dan Orta Doğu’ya ve Avrupa’ya kadar geniş bir uluslar arası ticaret ağına sahip Odak Kozmetik küresel müşterilerin görünüşlerini ve yaşamlarını değiştirir. Hedeflenen pazarlara ulaşma noktasında ürün yelpazesini genişletme ve markalaşma vizyonu ile Odak Kozmetik yenilikçi kozmetik sektöründeki gelişmeleri takip etmekte ve üretim ile uluslar arası ticaret noktasında önemi bir paya sahiptir.

Devamını Oku
Ürünler

ODAK KOZMETİK VE TİCARET MADENCİLİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK ALIŞVERİŞ MERKEZİ SİNEMA TURİZM HİZMET İŞLETMECİLİĞİ ANONİM ŞİRKETİ

Konum

ODAK KOZMETİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat