Türkiye
year 10 YIL

2009 yılında Ankara’da kurulan ve kurulduğu günden bugüne Ankara, İstanbul, Bursa, Kahramanmaraş, Giresun, Sinop, Konya, Gaziantep, vb. birçok şehirden farklı sektörlerdeki firmalara danışmanlık hizmeti veren firmamız 100% müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışmaktadır.

 

Okay Danışmanlık olarak en önemli farkımız gerek Çin ve Kore’den ithalat, gerekse Ürdün, Mısır, Fas, Cezayir, İran, Nijerya, Angola, Etyopya, Fransa, İtalya, İngiltere vb. ülkelere ihracat danışmanlık hizmeti sırasında bir Tüccar gibi değil, Müşterimizin “Kendi Dış Ticaret Departmanı” şeklinde çalışmamızdır. Bizim kesin ve değişmez komisyon oranlarımız yoktur, firmamızın hizmet bedelleri; Çinden ithal  edilecek ya da diğer ülkelere ihraç edilecek ürüne ve potansiyeline göre hizmet verdiğimiz firma ile birlikte kararlaştırılmaktadır.

 

Gururla söyleyebiliriz ki, Okay Danışmanlık, hizmet verdiği firmaların bir seferlik ihtiyaçlarını karşıladığı ve bir sürü ücret ödedikleri bir firma değil, sürekli çalıştıkları, kendi dış ticaret uzmanı halini almıştır.

 

Bugün Okay Danışmanlık, Firmaların Çin ithalat ofisi ve Ortadoğu, Afrika, Avrupa İhracat Danışmanlık Merkezi şeklinde çalışmalarına devam etmekte ve İthalat ve İharacat’ın tüm aşamalarını firmaları ile birlikte yönetmekte ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Okay'a DANIŞIN Dünya ile TANIŞIN.

Devamını Oku
Ürünler

OKAY İÇ DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

OKAY İÇ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat