Türkiye
year 10 YIL

  Opto Medya Led Ekran Sistemleri  olarak öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.


        Geçmişi  1998 yılında Türkiye’de ilk led ekranların kurulmasına kadar uzanan firmamız  2002 yılında Düzce Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde kurulmuştur. İlk dönemlerde Elektronik ve Makine sektörüne mühendislik hizmetleri veren firmamız bir süre sonra led diyotlarla alakalı özel proje talepleri ile karşılaşmış ve led ekran sistemlerin de  oluşan arızaların giderilmesi yönündeki ciddi sıkıntıları fark ederek Teknik servis ağını güçlendirip, LED EKRAN SİSTEMLERİ konusunda çalışmalarına yoğunluk vermiştir.


       Opto Medya Led Ekran Sistemleri’ kurulduğu günden itibaren yüksek kalitede ürün tasarımlarını müşterilerine sunarak, ülkemizin teknolojik gelişimine katkıda bulunmaktadır. Bu doğrultuda teknolojideki gelişmeleri yakından takip edip, AR-GE faaliyetlerine önem vererek tasarımını ve üretimini kendi gerçekleştirdiği geniş bir ürün yelpazesiyle sektörde hep yeniliklere öncü bir kuruluş olmuştur .


      Opto Medya Led Ekran Sistemleri’ gerçekleştirdiği ürün ve projelerde müşteri memnuniyetini sürekli en üst düzeyde tutan, doğru çözümler sunan, güvenilir, yenilikçi, verimli, dinamik, sektörde lider kurumsal bir firma olarak faaliyetlerine devam etmeyi amaçlamıştır.

Devamını Oku
Ürünler

OPTO MEDYA LED EKRAN SİSTEMLERİ

Konum

OPTO MEDYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat