Türkiye
year 14 YIL

İşletmemiz İstanbul-Kemerburgaz′da 5.500 metrekare alanda  faaliyetlerine başlamıştır. Tekstil sektörünün farklı kollarında faaliyet gösterdikten sonra polyester branda üretimi ve çadır imalatı konularında üretimine yön vermiş ve bu sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır.

Sektörün önde gelen firmalarından olan şirketimiz kullandığı hammaddenin %90′nını ithal etmekte ve böylece ürün kalitesini en üst düzeyde tutmaktadır. Ürettiği ürünleri Türkiye′nin dört bir yanına pazarlamaktadır. Ürünlerimiz sadece yurtiçi pazarında değil yurtdışı pazarında da alıcı bulmaktadır. Ortadoğu Ülkeleri, Rusya, Cezayir ve Makedonya gibi ülkelere ihracatımız vardır.

İşletmemiz, kuruluşundan itibaren dünya standartlarında ürün yapmayı ilke edinmiş ve bu doğrultuda alt yapısını sürekli geliştirmiş, personelin üretimde kalite bilincini yerleştirmiştir.

İşletmemiş, yüksek kapasitesi, modern teknolojisi ve uzman personeliyle TSE ve ISO 9001 standartlarında mal üretmektedir. İşletmemiz entegre bir tesis olup tüm üretim aşamaları kendi bünyesinde gerçekleşmektedir.

Bünyesinde;

Çözgü Ünitesi

Dokuma ünitesi

Hamurhane Ünitesi

PVC Kaplama Ünitesi

Kalite Kontrol ve Ambalaj Ünitesi

Labratuvar Ünitesi

Depo

Çadır/Membran yapı Konfeksiyon-Atölye Ünitesi

İdari ve Yönetim Üniteleri Bulunmaktadır.

İşletmemiz müşteri memnuniyetini birinci sıraya alırken üstün kalitede ürünler elde etmek için gerekli olan alt yapıyı da tesis etmiştir. Sektöründe kendini yeterli bulmayıp yeni teknolojileri takip ederek sürekli ürün yelpazesini geliştirmekte ve pazar payını da her geçen gün daha da arttırmaktadır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

POZITIF CADIR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat