Türkiye
year 16 YIL

Proplast Konya’da üretilen şişirme grubunda deterjan, gıda, yağ, kozmetik ambalajı imalatı bulunan camsil valfi ve pet grupları temininde müşterilerine hizmet veren sektörün gelişmesinde büyük emekleri olan profesyonel insanlar önderliğinde kurulmuştur. Adını profesyonel insanlardan almış bir firmadır. 2005 yılında kurulmuş olup, polietilen grubunda imalat yapmaktadır.

Proplast’ı diğer firmalardan farklı kılan en büyük unsur kaliteye verdiği önemdir. Sektör, rekabetin bol olduğu maliyeti düşürmek adına kalitesiz de olsa mal üretmeye müsait bir sektör olmasından dolayı, Proplast kalitesinden taviz vermeden maliyetleri düşürebilmek için son sistem çift mengene parisyon kontrollü makinalarıyla hızı arttırarak sektörde hem siz değerli müşterilerini hem de firmayı rekabetçi bir konuma getirmeyi hedeflemiş ve bunu da başarmıştır. Kısa bir maziye sahip olmasına rağmen birçok makaya özel tasarımlarıyla hizmet etmekte günden güne yatırımlarına hız kesmeden yoluna devam etmektedir. “Gücümüz Müşterilerimiz” sloganıyla yola çıkan Proplast plastik ekibi uzman kadrosuyla ambalaj sıkıntısı ve yeni imaj arayan siz değerli müşterilerimize bünyesine bağlı olarak çalışan kalıp atölyesiyle farklı ve kalıcı çözümler sunmaktadır. Proplast ilk yola çıktığı zaman müşterilerinden tek bir şey istemişti. Kendilerine güvenmeleri ve desteklerini esirgememeleri idi. Şimdi bizi bu yolculuğumuz süresince yalnız bırakmayan bizlere güvenen ve inanan tüm dostlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak yine sizlerin desteğiyle “Gücümüz Müşterilerimiz” sloganıyla kaliteli ürün bol çeşit, güleryüzlü hizmet sunmaya devam edeceğiz. Sektörden kazandıklarını yine sektöre yatırım yaparak sizlerin hizmetine sunmayı kendine düstur edinmiştir.

Bizlere inandınız, bizlere güvendiniz… Biz de sizlerden aldığımız güçle yorulmadan her daim yeniliklerle taşıdığımız sorumluluk bilinciyle gücümüzü sizlerden aldıkça bıkmadan, usanmadan yolumuza devam edeceğiz. Sizler için üretiyoruz. Sizler için üretmeye devam edeceğiziz. Gücümüzü müşterilerimizden aldığımızı unutmadan yola devam ediyoruz.

Devamını Oku
Konum

PROPLAST GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat