Türkiye
year 13 YIL

Karadeniz Bölgesi′nde Ordu ilinde 1953 yılında fındık ticaretine başlayan Şenocak ailesi İsmet Şenocak ve Cem Şenocak birlikteliği ile iki ortaklı olarak ticari hayatını sürdürmektedir.

Üretim hattını genişleterek 2006 yılından itibaren entegre tesislerini de devreye sokan firmamız kavrulmuş, beyazlatılmış fındık, kıyılmış, un, ve füre fındık mamüllerini de ürün yelpazesine eklemiştir.

1997 yılından itibaren Türkiye’nin 2. büyük 500 firması arasında yer alan firmamız TS EN ISO 9001:2000 ve 22000 kalite belgeleri ile dünya standartlarına uygun üretim yapmaktadır.

Kırım ünitemizin kapasitesi 15000 ton/yıl dır. Entegre ünitemizin üretim kapasitesi 5000 ton/yıl dır.

Entegremizin labaratuvar ve üretim hatlarında son teknoloji kullanılarak tamamen hijyenik ve antibakteriyel bir ortam oluşturulmuştur. Uluslararası standartlara ve gıda güvenliğine uygun üretim yapılmaktadır. Hammaddenin, üretimin her aşamasının, prosesin, hijyenik koşulların kontrolü ve izlenmesi Kalite Güvence Sistemi tarafından yapılmaktadır. Labaratuvarımız bünyesinde naturel ve işlenmiş fındık fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve toksin analizleri büyük bir titizlikle yapılmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

SENOCAK GIDA FINDIK ENTEGRE LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SENOCAK GIDA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat