Türkiye
year 12 YIL

2007 yılında kurulan firmamız 5 yıldır yatak örtüsü sektöründe yenilikçiliğiyle, özel tasarımlarıyla ve ürün kalitesiyle sektöründe öncü olmayı başarmıştır.

Şirin ev tekstili olarak; markalaşmanın ve kalitenin bir firma için vazgeçilmezleri olduğuna inanıyoruz. Ürünlerimiz dokumadan makineye, kumaştan ipliğe, boncuktan el işçiliğine kadar adım adım ince ince dokunarak en yüksek kaliteyle üretilmektedir. Stratejimiz; satış sonrasında da hizmetin sürekliliğini sağlamaktır. Ürünlerle ilgili her müşterimizin istek ve önerilerini gözönüne alarak kendi kendimizi geliştirmekteyiz.

Markalaşma konusunda yıllardır zaman ve emek harcayarak ilerlediğimiz yolda uzun bir mesafe katettik.

Yenilikçi gücü, güzel tasarımları ve el emeğiyle işlenen özel taşlarıyla ve boncuklarıyla yatak örtüsü, pike takımı, nevresim sektöründe aradığınız her çeşit ürün yelpazesini bünyemizde barındırmaktayız. Ürünlerimiz klasikten moderne, abiyeden spora, aradığınız her tarzı bulabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

İşimiz bizim sanatımız ve sevdamız. Severek yapılan bir işin hiçbir zaman olumsuz sonuç vermeyeceğine inanıyoruz. Çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını gördükçe başarı için daha fazla çabalıyoruz. Şirin ev tekstili olarak inancımız; başarılarımızın hiçbir zaman tesadüfen ve tek başına kazanılmış olduğu yönünde değildir. Yıllardır bizimle çalışan müşterilerimizin de emeği ve özverisi ile bugün geldiğimiz noktada başarılarımız kendini kanıtlamıştır. Her zaman daha iyiyi, daha kaliteliyi ve daha güzeli bulmayı hedefliyoruz. Bizim için emeğin, estetiğin, tasarımın sınırı olmadığından daha iyisi için durmuyoruz.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ŞİRİN EV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat