Türkiye
year 15 YIL

1975′te 2.kalite polietilen imâl ederek başladık bu güne uzanan sarp yolda ilerlemeye... O günün şartlarına rağmen yine de inancımızı ve ileriye bakış açımızı değiştirmeden, ürünlerimizde çeşitlilige yer vererek sürdürdük çalışmalarımızı. İmalâthanemiz her geçen gün gelismeye devam ederken spiral ve örgülü hortumlar geldi ardından...Gerek müşteri memnuniyeti, gerekse ve ilk önce kendimize ispatlamamız gereken kalitemizden taviz vermedik. Şimdi o küçük imalathane bugün hala gelişmekte olan bir şirket haline dönüşmüştür.
2200 metrekare kapalı alanda kurulu olan SÜRMENE PLASTİK, polietilen boru ve PLASTİK hortum imâl etmektedir. Yıllık 3.000 Ton üretilen malzemelerimize ek olarak P-100 imâlatımız da baslamıştır. Anadolu′da bulunan toptancı kadrosu ile üretilen ürünler hızlı ve kaliteli bir sekilde pazarlanmakta ve kapasitemizi arttırmak için çalışmalar devam etmektedir.
MİSYONUMUZ:
SÜRMENE PLASTİK bugüne değin yaptığı çalısmalarda kaliteli malzeme üretmeyi bir ilke haline getirmistir. Amaç; sektörde en güvenilir isim olma adına, çıtamızı daha da yükseltmek adına emin adımlarla ilerlemektir. Söz konusu müşteri memnuniyeti olunca SÜRMENE PLASTİK, ilklerimizde yer alan bu mevzuda sürekli kendini yenileyen ve özeleştirisini yapan bir firma profili çizmektedir.
HEDEFİMİZ:
En kaliteliye en ekonomik şekilde ulaşma prensibinden yola çikarak yaptığımız çalışmalarda, müşteri ihtiyacını maksimum seviyede tutarak yıllardır yükselen bir grafik çizmiş bulunmaktayız. Ürünlerde çeşitlilik saglayarak ve bunlardan biri olan P-100 imâlatina da geçerek daima yenilikçi olan firmamız gelecekte de bu hassasiyetini koruyacak ve siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünü üretmeye devam edecektir.

Devamını Oku
Konum

SURMENE PLASTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat