Türkiye
year 13 YIL

Bulunduğu sektörü en iyi şekilde temsil etmek ve önde gelen kuruluşlar ile rekabet edebilmek vizyonu ile kurulan, dürüstlük, saygı, ve yatırım ilkelerinden taviz vermeden ilerleyen Yavuz Collection’nın 16 yıllık gelişimi ve bugün geldiği düzey tekstil sektörü için gurur kaynağıdır.

1994 yılında kaban ve mont imalatı yapmak üzere kurulan Yavuz Collection 9 kişi ile çalışmaya başkadı. 1995 yılında “YXC” markası ile kaban, mont, gömlek, t-shirt imalatına geçilerek Mercan’da satışı mağazası açıldı. Ürünlerimizin toptan satışına başlandı. Büyük bir hızla gelişimine devam eden Yavuz Collection Merter’de de satış mağazası açarak yatırımını ve üretimini arttırmaya başladı.

2000 yılında yurtdışı pazarlara açılarak, kuruluşundan bu yana gösterdiği başarıyı üstün çaba ve titizlikleri doğrultusunda hızlı büyüme tutarlılığını bu pazarlarda da sürdürdü. Bu hızlı gelişimin en önemli alanı Rusya pazarı olmuştur.

2000 yılında üst spor giyimde gösterdiğimiz başarıya bir yenisini eklemek üzere pantolon imalatına başlanmıştır. Gösterilen üstün çaba ve titizlik doğrultusunda hızlı büyümüştür. Yeniden yapılandırma çalışmaları ile yönetim ve organizasyon projeleri de hayata geçirerek 2003 yılında 5.000 m2 kapalı alana sahip Bağcılar-Mahmutbey’deki fabrika binasının yapımı tamamlanarak faaliyete geçirilmiştir. Bir aile şirketi olan Yavuz Collection’nın hedefi üretim şirketlerini bünyesinden dünyanın önde gelen markalarından biri olmaktır.

Devamını Oku
Konum

TEKCAN TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat