Türkiye
year 12 YIL

Tricem group ; Portland çimento, inşaat malzemeleri, şap ve sıva mixerleri, inşaat ve sanayi boyaları, epoxy yer kaplaması, sağlık grubu (ilaç,hastane sarf malzemeleri) dünya pazarlarına satışı konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile uygun fiyat ve kalite politikasını hedefler.
Tricem group aynı zamanda 23 yıllık tecrübesi ile gemi acentelik hizmeti vermektedir.

Tricem group olarak bütün çalıştığımız tedarikçi firmalar TS EN 197-1 CEM sertifikasına sahiptir.Türkiye de bulunan bütün çimento fabrikaları ile işbirliği yapmaktayız.Yükleme limanını müşterilerimizin tercihine ve liman yoğunluk durumuna göre belirlemekteyiz.

Tricem Group;Yüksek tonajlarda talep edilen çimentoyu sağlayabilmekte olup dünyada tercih edilen her limana sevkiyat yapabilmektedir.
Tricem Group ;Aylık 40.000 ton çimento üretim ve yükleme kapasitesine sahiptir.Gümrük,deniz ve kara taşımacılığı ,Gemi acentelik hizmetlerinde 25 yıllık tecrübesi ile müşterilerine çabuk temin zamanında teslim ve sorunsuz komple hizmet vermektedir.

Yükleme yapılması için yüksek tonajlı kapasitelerde yıllık sözleşme ön koşulumuz yoktur.
min.1.000 mton

İş birliği içinde olduğumuz ortaklarımız, Türkiye’nin saygın ve kendi alanlarında lider konumda firmalarıdır.Tricem group ,ürünlerini dünya pazarlarına açılmasına olanak veren ortaklarımızın bize duymuş olduğu güvene teşekkür eder.

Devamını Oku
Ürünler

TRICEM GROUP INSAAT LTD. STI.

Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

TRICEM GROUP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat