Türkiye
year 13 YIL

Kuruluşunun 45.yılını kutladığımız Tunç Büro her türlü çelik eşya, ahşap mobilya, boyama ve döşeme, tesisleri ile ülke ekonomisine katma değer; yarattığı istihdam alanları ile dolaylı - dolaysız yaklaşık 1000 kişiye kazanç imkanı sağlayan bir KOBİ′dir.

45 yıllık ticaret hayatında felsefemiz "Daima en Kaliteli üretimi en iyi hizmetle birleştirmek ve bu doğrultuda çalışmak" olmuştur.

Bu vesile ile 1994 yılında Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi′nde 1500 m2si kapalı olmak üzere 4000 m2 alanda tam fabrikasyon üretime geçmiştir.

70′li yıllardan itibaren "Devlet Malzeme Ofisi"nin müteahhitliğine başlayan firmamız bu geçen süre içinde de piyasada bilinen bir marka olma yolunda önemli adımlar atmıştır.

Milli Kalkınmanın, iç dinamikleri harekete geçirmekte olduğunu bilen firma yönetimi bu 45 yıllık tecrübeyi daha da ileriye taşımak düşüncesi ile özellikle son 2 yıl boyunca yeni bir yapılanma içerisine girerek Elektrik, Elektronik, otomasyon sektöründe büyük eksikliği hissedilen "ESD (Elektro Static Discharge)" özelliğine sahip çalışma üniteleri, tamir, bakım masaları, laboratuar mobilyaları, ve ESD özellikli koltuk imalatına başlanmıştır.

Bizi bu cesur davranışa iten 45 yıllık tecrübe ve piyasaların firmamıza olan güveni olmuştur.

Tüm bunların yanında Tunc Buro, ofis sistemleri, esnek tasarımlar, modüler üretimin sonucu olan montaj, nakliye kolaylığı, monte-demonte özellikli laminat ürünleri sayesinde; ihtiyaçların kolay, kısa yollu ve tatmin edici nitelikte ürün imalat çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

TUNC BURO FURNITURE LTD. STI.

Konum

TUNC BURO Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat