Türkiye
year 10 YIL

Turbo Plastik; altyapı ve üstyapı sektöründe Polietilen, Korige, Pvc, Data borusu, PPR-C, CTP, Ductil boru ve ek parçalarının montajının yapımı, tedarik edilmesi gibi hizmetler yapmak için kurulmuştur. Temiz su hatları, yangın hatları, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları , doğalgaz hatları ısıtma ve soğutma sistemlerinde taahhütler yaparak uygun ve yerinde çözümler sunmaktadır.

Sanayi, madencilik ve ticaret alanlarında üstlendiği bütün işleri, meslek ve toplum etiğinin tüm gerekleri çerçevesinde yürütmek, Turbo Plastik′in temel iş anlayışıdır. Bu anlayışla çalışmalarını ülkenin ve toplumun kanunlarına, kurallarına ve geleneklerine uyumlu düzeyde yürütmeye özen göstermektedir. Çalışanlarıyla birlikte, toplumsal ve kamusal yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirmeye önemle dikkat etmektedir.

Turbo Plastik, iç ve dış pazarlara sunduğu ürünlerinde ve hizmetlerinde, müşteri tatminini ön planda tutmaktadır. Kalite ve fiyat dengesinde, müşteri beklentilerini eksiksiz yerine getirmeyi temel sorumluluğu olarak benimsemektedir. Faaliyet konularında kullanılabilen ileri teknolojiler ile çalışmaya özen göstermektedir. Bu düşünceyle, sektörünün dünyadaki gelişimini yakından izlemekte, ve gelişmeleri uygulamalarına sür′atle yansıtmaktadır. Böylece, müşterilerine en iyi ürünü ve hizmeti, en uygun zamanda, en uygun ticari koşullarla ve mükemmel bir hizmet yaklaşımı ile sunmayı hedeflemektedir.

Turbo Plastik′ın hedefi bir uluslararası şirket olmaktır. Faaliyet alanında, lider konumunda bulunmaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için, çalışmalarını yalnız Türkiye′de değil, dünya pazarlarında yürütmektir. Benimsediği çalışma yöntemleri ile, Türkiye′nin gelişimine gerçek anlamda katkıda bulunmaya gayret göstermektedir. Turbo Plastik, çalışmalarını modern yönetim organizasyonu kuralları çerçevesinde ve "takım anlayışı" içinde sürdürmektedir. Kuruluşunun bütün birimlerinde, çalışanların gelişmelerine ve uzmanlaşmalarına önem vermektedir. Bu hususu, eleman seçiminde ve insangücü eğitiminde ön planda tutmaktadır. Çalışanlarına sağlayabileceği optimum maddi ve manevi olanakları temin etmek, ve onların liyakatlarını hakkaniyetle değerlendirmek, Turbo Plastik′ın önde gelen temel prensibidir.

Turbo Plastik′in üzerinde hassasiyetle durduğu bir diğer konu, çalışanlarının yanısıra, ana firmalar, taşeronları ve ikmal kaynakları gibi ilişkide bulunduğu üçüncü şahıs ve kuruluşlarla, mükemmel bir işbirliği düzeni oluşturmaktır. Bu yaklaşımla, kendi iş anlayışını ve prensiplerini paylaşanlarla çalışmakta ve onlarla sürekli bir "iş ortaklığı" ortamı tesis etmektedir. Değişim, Turbo Plastik′in var oluşunu devam ettirmek için vazgeçilemez bulduğu olgudur. Bu yaklaşımla, organizasyonunu, ürünlerini, hizmetlerini, teknolojisini, alt yapısını, insangücünü ve çevresi ile ilişkilerini değişimin gereklerine göre geliştirmeye ve güncellemeye dikkat etmektedir. Turbo Plastik, yenilikçi girişimleriyle, hem sektöründeki, hem de sektörü dışındaki kuruluşlara örnek olmayı sürdürecektir.

Devamını Oku
Ürünler

TURBO PLASTIK ALT YAPI URUNLERI LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TURBO PLASTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat